B&B DE BOERDERIJ

Voor ieder die komt voor rust en contact met de natuur, is onze locatie in een landelijke omgeving de juiste keuze!

De B&B boerderij en natuurcamping liggen in ’het Groene Hart‘ en zijn toch gemakkelijk bereikbaar via de snelweg. Ideaal om er even voor een weekeindje of week tussen uit te willen met vrienden, familie of gezin maar ook wanneer u op doorreis of op familiebezoek bent.

De kamers zijn ruim opgezet en voorzien van alle faciliteiten. Iedere kamer heeft een eigen inrichting en een terras om de eerste zonnestralen op te vangen. Bos- en polderlandschap kunnen uw eerste blikken van de dag worden wanneer u ontwaakt van een heerlijke nachtrust.
Het ontbijt wordt gebracht op een door u gewenst tijdstip op uw kamer of op het terras.
Gratis WiFi is aanwezig.

Het unieke van uw verblijf is dat de boerderij nog volledig in functie is. Een geboorte van een kalf, het uitbreken van een big of het melken van de koeien. U kunt het allemaal meemaken!

Kalveren mogen geborsteld worden en eventueel mag er worden meegeholpen met het voederen van de dieren of koeien uit de weide halen. Er kan een boer(in) diploma behaald worden. Ketelpakken/overalls zijn te huur. Verder zijn er ook kano’s te huur om te kunnen genieten van het mooie watertje De lange Linschoten

 

Onze boerderij ligt op 500 m afstand van het bos rond het kasteel Huis te Linschoten, aan het riviertje De Linschoten en behoort tot de gemeente Oudewater. Oudewater bekend om de Heksewaag en Touwmuseum heeft mooi terrasjes om na te genieten na een mooi fietstocht. Fietstochten zijn mogelijk naar ouderwetse steden zoals Schoonhoven zilverstad en ook de Reeuwijkse plassen zijn zeker een bezoekje waard.

Graag tot ziens!
 

Aanbieding
Maandag t/m vrijdag
10% korting op verblijfskosten.

Contact
B&B De Boerderij en natuurcamping
Hennie en Wim Verweij
Zuid-Linschoterzandweg 15
3425 EM Snelrewaard


Telefoon:
0348-421199 of 06-51041916
Fax: 0348-499368
E-mail:
info@natuurcampingdeboerderij.nl
Website:
www.natuurcampingdeboerderij.nlSfeer impressie B&B en camping.