NATUURCAMPING DE BOERDERIJ

Voor ieder die komt voor rust en contact met de natuur, is onze locatie in een landelijke omgeving de juiste keuze!

Onze boerderijcamping heeft 25 ruime kampeerplaatsen en ieder plek is voorzien van elektra. De camping heeft goede sanitaire voorzieningen: er zijn meerde toiletten en douches beschikbaar. En heeft u geen zin om uw caravan uit de stalling te halen of de tent is al jaren niet meer opgezet? Geen nood! Natuurcamping 'De Boerderij' heeft ook caravans te huur. Tevens is een
B&B aanwezig.

Er zijn picknicktafels en koelkasten beschikbaar om iedereen van de gemakken te voorzien.
Geen douchemunten, gratis WiFi en gratis vuurkorfhout dragen mede bij aan een mooi verblijf.

Eigen dieren mag u ook meebrengen. Honden dienen wel aangelijnd te blijven. Dit voor de rust van onze eenden, konijnen en andere dieren op het terrein.

Het unieke van uw verblijf is dat de boerderij nog volledig in functie is. Een geboorte van een kalf, het uitbreken van een big of het melken van de koeien. U kunt het allemaal meemaken!

Kalveren mogen geborsteld worden en eventueel mag er worden meegeholpen met het voederen van de dieren of koeien uit de weide halen. Er kan een boer(in) diploma behaald worden. Ketelpakken/overalls zijn te huur. Verder zijn er ook kano’s te huur om te kunnen genieten van het mooie watertje De lange Linschoten

 

Onze boerderij ligt op 500 m afstand van het bos rond het kasteel Huis te Linschoten, aan het riviertje De Linschoten en behoort tot de gemeente Oudewater. Oudewater bekend om de Heksewaag en Touwmuseum heeft mooi terrasjes om na te genieten na een mooi fietstocht. Fietstochten zijn mogelijk naar ouderwetse steden zoals Schoonhoven zilverstad en ook de Reeuwijkse plassen zijn zeker een bezoekje waard.

Graag tot ziens!

 

Aanbieding
Maandag t/m vrijdag
10% korting op verblijfskosten.

Contact
Natuurcamping en B&B De Boerderij
Hennie en Wim Verweij
Zuid-Linschoterzandweg 15
3425 EM Snelrewaard


Telefoon:
0348-421199 of 06-51041916
Fax: 0348-499368
E-mail: info@natuurcampingdeboerderij.nl
Website:
www.natuurcampingdeboerderij.nlSfeer impressie camping en B&B.