DE LEISTERT RECREATIEPARK

Er even lekker tussenuit met z’n tweeën, als gezin, de familie of vriendengroep. Helemaal tot rust komen en genieten van elkaars gezelschap in een prachtige omgeving. Laat u verrassen door de Leistert, hét recreatiepark in Nederland voor iedereen. Het park is geschikt voor een kort en langer verblijf.

Er is een enorm aanbod in mooie verblijfsaccommodaties, klaar om ontdekt te worden!
Verblijf bijvoorbeeld in een luxe, ruime, authentieke Limburgse vakantieboerderij of in strakke, modern vormgegeven vakantiebungalow. En wat dacht u van een bungalow met -verwarmd- terras, barbecue sauna en whirlpool?
U ziet er
is voor ieder wat wils. U geniet gegarandeerd van een  heerlijk verblijf!

Ook zijn een aantal
bungalows geschikt voor rolstoelgebruikers.
Gratis WiFi is beschikbaar.

De Leistert is gelegen in het hart van Midden Limburg, tussen de Peel en de Maas. Het park biedt alles, maar dan ook écht alles, voor een heerlijk verblijf. Het vakantiegevoel straalt er tijdens alle jaargetijden vanaf. Het park heeft veel faciliteiten zodat vervelen haast onmogelijk is!
Onbeperkte toegang hiertoe en deelname aan (bijna) alle activiteiten van het recreatieteam zijn bij de kosten inbegrepen.

En even geen zin in zelf eten koken? Voor uit eten en drinken gaan hoeft u het park niet te verlaten. Lekker genieten op een gezellig terrasje van een goed glaasje wijn of een lokaal speciaal biertje met een proefplankje bomvol lekkernijen. À la carte dineren in een sfeervol restaurant of eenvoudig een hartige snack, alle voorzieningen zijn aanwezig op recreatiepark de Leistert.

Op de Plaza van het park is een supermarkt met een compleet assortiment aan boodschappen en andere artikelen. Het is ook goed om te weten dat de supermarkt voorzien is van een pin-automaat.

De natuurrijke omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen, zelfs vanuit het park. Wanneer u geen eigen fiets heeft meegebracht kunt u deze huren. Ook kunt u een museum of andere attractie bezoeken. Er zijn volop mogelijkheden in de regio voor jong, oud en groepen.

Ja, de Leistert voldoet aan alle criteria voor een heerlijk verblijf voor iedereen, zoals beloofd!Aanbieding(en)
Klik op onderstaande button en scroll naar beneden. Onderaan de pagina vindt u de actuele last minutes aanbiedingen, kortingen en arrangementen.


Contact
de Leistert recreatiepark
Heldensedijk 5
6088 NT Roggel

Telefoon: 0475-493030
E-mail:
info@leistert.nl
Website: www.leistert.nl
Volg de Leistert recreatiepark ook op Facebook en Instagram.