BUNGALOWPARK LANDSRADE

In Gulpen-Wittem, het kloppend hart van het Limburgse Heuvelland, vindt u
Bungalowpark Landsrade. In een omgeving waar u kunt proeven en genieten van de natuur, erfgoed, kunst, cultuur en streekproducten. Van rust en van ruimte. Ja, het is goed toeven in het prachtige 5-sterren landschap.

Dat geldt zeker ook voor een verblijf in een van de luxe bungalows van Bungalowpark Landsrade. Het park ligt aan de bosrand en biedt
diverse accommodaties: vrijstaande bungalows, geschakelde vakantie woningen of groepsaccommodaties tot wel 25 personen. De luxe bungalows zijn ruim van opzet, volledig gemeubileerd met tv en centrale verwarming.
Voor vermaak en ontspanning biedt het familiepark vele sportfaciliteiten, zoals een tennisbaan, tafeltennistafels en een voetbalveldje.

En ook aan de -klein- kinderen is gedacht bij Bungalowpark Landsrade. Er is een speeltuin met zandbak en er zijn verschillende dieren op het park te
bewonderen. Daarnaast is het bos de leukste speelplek die er bestaat en daarvan is er genoeg te vinden rondom het bungalowpark.

Het omliggende landschap nodigt u uit voor een heerlijke wandel- of fietstocht langs de leuke plekjes. Geniet van de bloeiende boomgaarden in de lente, de warme zomeravonden, de prachtige herfstkleuren en schitterend besneeuwde weilanden!

Wanneer u een echte cultuur snuiver bent en een liefhebber van musea, dan zit u in de omgeving van dit vakantiepark zeker goed! U kunt diverse musea bezoeken en bovendien liggen op korte afstand de historische steden Valkenburg, Maastricht en Aken.

Breng ook eens een bezoek aan de Zuid-Limburgse wijngaard en maak kennis met het eerste glas Fromberg wijn, sla eens een balletje golf op de golfbaan Margraten of ga lekker wellnessen in Valkenburg.

Ja, het aanbod aan activiteiten in de omgeving is dus al met al veel biedend. Eén woord: GENIETEN!
Daarom graag van harte welkom.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie over de diverse accommodaties en het reserveren/boeken of kijk via onderstaande contactgegevens voor eventuele last
minutes.


Contact
Bungalowpark Landsrade
Landsrade 9
6271 NZ Gulpen Zuid Limburg

Telefoon: 043-4502653
E-mail:
info@landsrade.nl
Website:
https://landsrade.nl
Volg Bungalowpark Landsrade ook op
Facebook.


Sfeer impressie Park. Klik hier voor meer afbeeldingen.