WOUDSCHOTEN HOTEL & CONFERENTIECENTRUM

Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum ligt verscholen in de Zeister bossen. Dit sfeervolle hotel is een ideale locatie voor een verblijf in een bosrijke omgeving of om steden als Zeist en Utrecht te bezoeken.

Het monumentale pand is gebouwd in 1932 en ligt op een landgoed van 45 hectare dat overgaat in het Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Alle moderne kamers van het Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum kijken uit op het omliggende bos. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en föhn, televisie, telefoon, zitje en gratis WiFi.

Ook beschikt het hotel over o.a. een à la carte restaurant, een lounge om te ontspannen, meerdere heerlijke terrassen en fietsverhuur.
Daarnaast biedt Woudschoten gratis parkeergelegenheid op het eigen terrein, en beschikt tevens over een 24-uursreceptie.

De mogelijkheden vanuit Woudschoten zijn zeer uiteenlopend.
Begin de dag met een mooie boswandeling op het landgoed van het hotel of huur een fiets om de groene omgeving te verkennen.
En wilt u liever het bruisende stadsleven opzoeken, dan is dit ook mogelijk. De levendige stad Utrecht ligt namelijk op ongeveer 15 trein/autominuten. Hier shopt u eindeloos langs de grachten of in het overdekte winkelcentrum Hoog Catharijne.

Aanbieding
Woudschoten heeft altijd verschillende arrangementen, aangepast aan het seizoen. Klik op onderstaande button voor een overzicht, beschikbaarheid en boeken. Wilt u liever even bellen of een e-mail sturen voor de mogelijkheden? Dat kan via onderstaande contactgegevens.


Contact
Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum
Woudenbergseweg 54

3707 HX Zeist

Telefoon: 343-492492
E-mail:
info@woudschoten.nl
Website: www.woudschoten.nl


Sfeer impressie Hotel.