KONTAKT DER KONTINENTEN CONFERENTIEHOTEL

Conferentiehotel Kontakt der Kontinenten is centraal gelegen op de Utrechtse Heuvelrug, te midden van groen.

De 130 comfortabele hotelkamers hebben een eigen douche en toilet, bureau, telefoon, televisie en, uiteraard, gratis WiFi. De knusse kamers liggen in historische panden: een voormalig missiehuis met fraaie glas-in-loodramen en klooster Cenakel met prachtige wandschilderingen van Jean Colette. In beide panden kunt u nog vele historische elementen ontdekken, maar in beide ervaart u een huiskamergevoel. Er zijn diverse zitjes waar u boeken, tijdschriften en gratis koffie- en theefaciliteiten vindt.

Begin uw dag goed en geniet van een uitgebreid ontbijtbuffet. In de bar kunt u heerlijk ontspannen onder het genot van een drankje en een hapje. Zowel vanuit de bar als het restaurant kunt u met uw drankje bij mooi weer naar buiten lopen en genieten van het grote terras met uitzicht op het bos. Het assortiment is veelzijdig: van diverse (biologische) wijnen tot biertjes uit alle windstreken. En natuurlijk is er de mogelijkheid om een kleine snack
of borrelgarnituur te bestellen.
Tijdens het diner kunt u een keuze maken uit de à-la-cartemenukaart. Omdat de koks bij voorkeur met seizoensproducten werken wisselt de samenstelling regelmatig. Op zaterdag en zondag is het à-la-carte restaurant gesloten. Bij de receptie kunt u leuke suggesties en speciale aanbiedingen van restaurants in de nabije omgeving krijgen.

Bij het hotel is een grote, gratis parkeerplaats, die voorzien is van oplaadpunten voor elektrische auto’s. Ook is er een afsluitbare fietsenstalling met elektrische punten voor het opladen van fietsaccu’s.

Het hotel heeft diverse wandel- en fietsroutes voor haar gasten. Op het grote eigen bosterrein kunt u heerlijk wandelen. In de nabije omgeving kunt u - met een kortingskaart verkrijgbaar bij de receptie - een bezoek brengen aan het Nationaal Militair Museum (winnaar ANWB-uitje provincie Utrecht), Park Vliegbasis Soesterberg en Thermen Soesterberg. De historische steden Amersfoort en Utrecht liggen op korte afstand van het hotel. Beide steden hebben aantrekkelijke winkeltjes, boeiende musea en vele cafeetjes en uitgaansgelegenheden.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.Contact
Hotel Kontakt der Kontinenten
Amersfoortsestraat 20
3769 AS Soesterberg

E-mail:
info@kontaktderkontinenten.nl
Website:
www.kontaktderkontinenten.nl
Volg Hotel Kontakt der Kontinenten ook op Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie Hotel.