LANDGOED DE HORST

Landgoed de Horst ligt op de grens van de Utrechtse Heuvelrug in de plaats Driebergen. Het Landgoed ligt in een prachtig park/bos van 24 hectare. Wilt u hier van de rust, natuur en cultuur genieten? Dan bent u in de weekenden en vakantieperiodes meer dan van harte welkom.

Landgoed de Horst heeft 40 tweepersoons hotelkamers die samen een kleinschalig, verrassend belevingshotel vormen. De kamers zijn voorzien van comfortabele bedden, eigen douche, toilet, gratis toiletartikelen, televisie, telefoon, gratis internet en eventueel een koffiezetapparaat/waterkoker. In de 40 kamers van Eb en Vloed ontvouwt zich vanaf het moment dat u de deur doorgaat een spannend verhaal van beeldende kunst, fotografie of bijvoorbeeld muziek. Tevens zijn er faciliteiten voor gasten met een lichamelijke beperking.

De inrichting van de 73 eenpersoonskamers is bewust eenvoudig gehouden, maar wel met speciale aandacht voor de kwaliteit van slapen. In alle kamers vindt u daarom comfortabele bedden. Ook zijn de kamers voorzien van eigen douche, toilet, gratis toiletartikelen, televisie en gratis internet.

Verblijven op Landgoed de Horst is genieten van een comfortabele kamer, waar u de volgende ochtend heerlijk wakker wordt tussen de boomtoppen. Daarna begint u ontspannen de ochtend met een uitgebreid vitaal ontbijtbuffet.

Er voldoende gratis  parkeergelegenheid. Verder aanwezig zijn een lounge/bar, gratis kranten in de lobby, een picknickweide, meerdere terrassen en natuurlijk het prachtige park/bos waar u heerlijk kunt wandelen en ontspannen.

Gezien de centrale ligging is het hotel ook een ideale uitvalsbasis voor leuke uitstapjes.
Landgoed de Horst is daarom een uitermate geschikte locatie voor een weekendje weg! 

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de actuele arrangementen.

 

Contact
Landgoed de Horst

de Horst 1
3971 KR Driebergen

Telefoon: 0343-556179
Fax: 0343-5560- 01
E-mail:
welcome@landgoeddehorst.nl
Website:
www.landgoeddehorst.nl
Volg Landgoed de Horst ook op
Facebook en Twitter.

 

Sfeer impressie Hotel.