DE OOIEVAAR GRAND CAFÉ RESTAURANT

Het enthousiaste team van Grand Café Restaurant de Ooievaar verwelkomt u graag op een van de mooiste locaties van Schagen. De Ooievaar is een toegankelijk Grand Café met dorpse sferen en stadse kwaliteit. De gastvrije bediening zorgt direct voor een warm welkom en staat u enthousiast te woord.

Het doel is om een warme, toegankelijke en ongedwongen plek te creëren voor gasten, vrienden en familie. Een restaurant waar u kunt genieten van culinaire hoogstandjes, en waar het draait om gezelligheid. Dat daarom de, veelal biologische, producten van hoge kwaliteit zijn is een must. Het liefst werkt men samen met leveranciers uit de regio zodat heerlijk ook eerlijk is!

Ultiem genieten doet u in de hotelbar met een welverdiend kopje koffie, een goed glas wijn of een Schagens biertje. Of u bestelt heerlijke bar bites. De bar is ook geschikt om snel wat te eten voordat u bijvoorbeeld naar de bioscoop of het theater gaat.

Bij Grand Café Restaurant de Ooievaar staat Hollandse gezelligheid hoog in het vaandel. Even ‘buurten’ onder het genot van een lekker glas bier, uitgebreid eten of heerlijk borrelen met vrienden…. Gezellig, lekker en vertrouwd.

In de unieke binnentuin, met monumentale oude boom, kunt u genieten in de zon van een verrassend heerlijk ontbijt, koffie met taart, een gezellige BBQ met vrienden, een intiem diner of gezellig een drankje drinken onder het genot van een heerlijke bite.

En heeft u wat te vieren? Diverse ruimtes zoals serre
"De Oude Boom" zijn hiervoor uitstekend geschikt. Wat uw wensen ook zijn, men denkt met u mee en verzorgt alles tot in de puntjes.

Ontdek de veelzijdige gastronomie van boutique
Hotel Marktstad & Grand Café Restaurant de Ooievaar in Schagen.

Ziet men u binnenkort in De Ooievaar?

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
specials.


Contact
De Ooievaar Grand Café Restaurant
Markt 22
1741 BS Schagen

Telefoon: 0224-230300
E-mail:
ooievaar@hotelmarktstad.nl
Website:
www.restaurantdeooievaar.nl
Volg De Ooievaar Grand-Café Restaurant ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Grand Café Restaurant.