RESORT CITTÀ ROMANA

Stelt u zich eens voor: een omgeving van stranden en duinen. Veel groen, natuur en water. Volop mogelijkheden voor recreëren. En dan ook nog eens een luxe villa, voorzien van alle moderne gemakken. Dat vindt u op Resort Città Romana te Hellevoetsluis (Zuid-Holland). Een park op slechts een half uurtje rijden van zowel Zeeland als Rotterdam

De vakantiehuizen zijn ruim opgezet. Er zijn vrijstaande huizen, twee-onder-een-kap woningen en geschakelde huizen. De meeste woningen liggen aan prachtige vijvers of hebben een ruime tuin.

Dé perfecte omgeving om er even helemaal tussen uit te zijn en lekker tot rust te komen. Resort Città Romana is een park met veel groen en water.


De faciliteiten op het park bieden uiteraard ook mogelijkheid voor ontspanning. In het centrumgebouw vindt u, naast de lounge en de receptie, een zwembad met kinderbad, sauna en een restaurant. Ontspannen kunt u ook in de beautysalon of in de massagesalon. En voor uw vergeten kleine boodschappen, vers gebakken broodjes en croissants kunt u dagelijks terecht in het winkeltje bij de receptie.

Vanaf het park loopt u zo door de duinen in ongeveer 10 minuten naar het strand.
De omgeving van het park biedt
duingebieden, bossen en stranden waardoor de directe omgeving uitnodigt om te gaan wandelen, fietsen of paardrijden. Het Haringvliet en de Noordzee zijn het decor wat ook ideaal is voor diverse watersportactiviteiten en vissen.
Ook de steden met een grote historische waarden zijn de moeite waard om te bezichtigen.

Voorne Putten, een eiland vol contrasten.
Laat u verrassen! 
Welkom op Resort Città Romana.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor de
diverse arrangementen.


Contact
Resort Città Romana 
Parkweg 1
3221 LV Hellevoetsluis

Telefoon: 0181-334444
E-mail:
info@cittaromana.com
Website: www.cittaromana.com
Volg Resort Città Romana ook op
Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Resort.