BUNGALOWPARK GOUDEN SPAR

Aan de rand van de gezellige badplaats Noordwijk, op een beschutte plaats achter de uitgestrekte duingebieden, vindt u bungalowpark 'Gouden Spar'. Een aangenaam en rustig park omdat het autovrij is. De bungalows zijn vrijstaand zodat u geniet van een heerlijke ontspannen vakantie met veel privacy.

Het park biedt verschillende types sfeervolle en comfortabele bungalows welke geschikt zijn voor 4 tot 10 personen. Elke bungalow heeft een ruime tuin met terras en beschikt over moderne keukenapparatuur. Een aantal bungalows is gelijkvloers en daardoor ook geschikt voor mensen met een rolstoel.
Voor de kinderen is er een leuk speeltuintje. Honden zijn in een aantal bungalows toegestaan. Informeert u naar de mogelijkheden. 

Het park ligt in de luwte van de Hollandse duinen. Van hieruit loopt, fietst of rijdt u zo naar het strand (1.5 km). De duinen zelf, deels bebost, zijn ook de moeite waard. Typerend is de duinvegetatie en kenmerkend zijn ook de vele soorten vogels. Via diverse paden bereikt u het strand waar u ongestoord kunt wandelen, fietsen of paardrijden.

Noordwijk is een moderne kustplaats met een rijke historie. Het is het bruisende hart van de befaamde Bollenstreek, met als grootste blikvanger
het 13 kilometer lange zandstrand met recreatiemogelijkheden voor iedereen, zoals zwemmen, tennis, golf, vissen, surfen en andere watersporten. 
Maar ook de levendige boulevards en de sfeervolle oude dorpskern,
waar u gezellig kunt winkelen, zijn topattracties.

In het voorjaar geniet u van de kleurrijke bollenvelden die in bloei staan. Noordwijk wordt niet voor niets de Bloemenbadplaats van Europa genoemd.

Grote steden als Leiden, Haarlem en Amsterdam zijn dichtbij.
Geniet van de veelzijdigheid van deze steden om vervolgens weer heerlijk tot rust te komen in het ontspannen Noordwijk.

Ja, Noordwijk is dan hét decor voor een heerlijke vakantie. 

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor
eventuele arrangementen, beschikbaarheid en boeken.


Contact
Bungalowpark Gouden Spar
Duinweg 102
 2204 AW Noordwijk

Telefoon: 0252-372771
E-mail:
info@goudenspar.nl
Website:
www.goudenspar.com
Volg
Bungalowpark Gouden Spar ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie bugalowpark.