PARK WIJDE  AA


Vakantie vieren in een ongedwongen sfeer, op een plek waar nog persoonlijke aandacht is en met volop ruimte en rust. Dat kan op het kleinschalige, goed onderhouden vakantiepark, Wijde Aa in Roelofarendsveen (Zuid Holland), een plek tussen polder en water waar u echte vrijheid ervaart.

Het park biedt verschillende compleet ingerichte vakantiehuizen, geschikt voor 1 - 6 personen. Ook zijn er een luxe 4-persoons vakantiehuis met infrarood sauna en een cara vriendelijk vakantiehuis. Alle woningen beschikken over snel internet en een eigen tuin.

Wanneer u een vakantiehuis huurt mag u uw eigen zeilboot/sloep gratis in de eigen haven leggen gedurende de periode van het verblijf! Op Park Wijde Aa is een kleine boothelling voor het te water laten van de kleinere boten. Kijk voor de maten op onder vermelde site.

De mogelijkheid om een fiets of boot te huren is aanwezig.

Het park is geschikt voor de 
actieve vakantieganger en voor de rustzoeker
De regio is ideaal liefhebbers van 
fiets- en wandeltochten door het Groene Hart, naar Keukenhof of naar de kust maar ook voor liefhebbers van watersport. Op het park kunt u heerlijk zwemmen in het meer de Wijde Aa, zeilen, vissen, lekker luieren en zonnen aan het water, tennissen, voetballen en nog veel meer.
En wilt u een dagje naar de stad? Steden als 
AmsterdamDen Haag en Leiden liggen allemaal op steenworp afstand. Winkelen en uitstekende musea in de directe omgeving. 

Bij de receptie kunt u up to date informatie krijgen over het park en de vele mogelijkheden voor ontspanning en vermaak voor jong en oud.

U bent van harte welkom op vakantiepark Park Wijde Aa. Graag tot binnenkort.
Park Wijde Aa, lekker vrij!

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor
eventuele arrangementen, beschikbaarheid en boeken


Contact
Park Wijde Aa

Aderweg 8
2371 AH Roelofarendsveen

Telefoon: 071-3314046
E-mail: 
info@parkwijdeaa.nl 
Website:
www.parkwijdeaa.nl
Volg Park Wijde Aa ook op
Facebook.


Sfeer impressie park.