GRAND HOTEL KAREL V

Grand Hotel Karel V is gelegen in het centrum van Utrecht, is gevestigd in een historisch pand en ligt op nog geen 10 minuten wandelafstand van het centraal station.

Eten, drinken en het leven vieren. Dat is waar de “V” de “5” ontmoet. Karel 5 is het culinaire label van Grand Hotel Karel V. Hieronder vallen Restaurant Karel 5, Bistro Karel 5 en de Bar & Lounge.

Een goede plek voor hotelgasten, maar ook voor gasten van buitenaf, om neer te strijken. Geniet van hemelse klassiekers in de bistro of van subtiel raffinement in het restaurant. De magie van het klooster heeft de chefs geïnspireerd tot een nieuwe manier van gastronomie.

De klassieke middeleeuwse eetzaal van restaurant Karel 5 zegt genoeg. Ervaar de creativiteit en ongeëvenaarde smaakcombinaties van de Chef de Cuisine Leon Mazairac.
Als u wilt, kunt u de hele dag rond de open kloosterkeuken van Bistro Karel 5 genieten van iconische gerechten.
 

Loop na afloop van uw diner bij Restaurant Karel 5 of Bistro Karel 5 voor een drankje of lekkere cocktail gerust nog even terug naar de bar met hoge en lage tafeltjes, loungestoelen en een openhaard. Van overdag tot ‘s avonds hangt hier een ontspannen en uitnodigende sfeer.

En is het mooi weer?
Waan u dan even Maria van Hongarije of Karel V op het ruime terras in de appel- en perenboomgaard van Bistro Karel 5 middenin hartje Utrecht. Of neem plaats op het gezellige terras van het restaurant onder de grote parasols met uitzicht op de fontein. Op mooie zomerdagen dé perfecte plek voor een drankje, een hapje een gastronomische beleving of gewoon een goed gesprek.

Heeft u wat te vieren? Neem dan plaats in een van de de exclusieve zalen en ga mee op culinair avontuur. Casual classic of elegant dining, voor zowel een zakendiner als een diner met de familie wordt u een privé diner op maat geboden. Geïnspireerd op uw wensen, stellen de chefs een creatief menu samen.

En u bent natuurlijk welkom om een of meerdere dagen te verblijven in een van de sfeervol, comfortabel ingerichte hotelkamers, want het hotel is dé ideale uitvalsbasis voor een citytrip of om de provincie Utrecht te ontdekken.

Het team van Grand Hotel Karel V heet u graag van harte welkom!


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie en de
menukaarten.


Contact
Grand Hotel Karel V
Geertebolwerk 1
3511 XA Utrecht

Telefoon: 030-2337555
E-mail:
info@karelv.nl
Website:
https://www.karelv.nl
Volg Grand Hotel Karel V ook op
Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Restaurant en Bistro.