EETCAFÉ VAN EWIJCKSLUIS


Eetcafé van Ewijcksluis bevindt zich in het dorp Van Ewijcksluis in de gemeente Hollands Kroon in het noorden van de Anna Paulownapolder.

Na een heerlijke wandeling, fiets- auto- of motortocht over bijvoorbeeld het eiland Wieringen, door de Anna-Paulownapolder of rond het Amstelmeer kunt
u in het gezellige eetcafé met een goede keuken uw lunch of diner gebruiken. De menukaart biedt altijd een keuze uit een vis, vlees of vegetarisch gerechten. Bij de soepen vindt u bijvoorbeeld huisgemaakte witte bonensoep met paling of mosterdsoep. De gerechten worden altijd vers bereid in de open keuken.

En wilt u overnachten? Dat kan. De aanwezige
hotelkamers hebben een lichte en ruime indeling met twee comfortabele eenpersoons bedden. Alle kamers hebben een eigen douche met toilet en zijn allen voorzien van televisie. Ook is er een kamer die geschikt is voor rolstoelgebruikers. Een douchestoel is hier eventueel aanwezig.


's Morgens kunt u, op slechts enkele meters afstand van het water en met een adembenemend uitzicht, genieten van een uitgebreid ontbijt - assortiment. In de winter van achter het glas en zomers met de deuren open, zittend op het ruimte terras. Het ontbijt biedt een variatie aan broodjes, beleg, zuivel en fruit. U kunt naar keuze gebruik maken van koffie, thee, espresso of cappuccino. Idyllischer kunt u zich het niet voorstellen. En na een drukke dag komt u helemaal tot rust in de luxueuze sauna of bij warm weer kunt u lekker afkoelen door eenvoudig een frisse duik in het 'Lage Oude Veer' op slechts drie meter loop(spring)afstand!


Er is de mogelijkheid om uw elektrische fiets op te laden. Verder is gratis WiFi aanwezig en wilt u graag uw huisdier(en) meenemen? Ook dat kan (graag in overleg). Tevens is overnachten voor groepen mogelijk.
 
Met aan uw linkerhand de Waddenzee en aan uw rechter het Amstelmeer is de omgeving een waar paradijs voor wandelaars, fietsers en levensgenieters. Kortom voor iedereen die houdt van rust, ruimte en natuur.


Na uw verblijf gaat u dus herboren weer naar huis.

TIP!
Vraag voor u vertrekt naar lekkere gerookte paling om mee te nemen zodat u thuis nog even kunt nagenieten.

Uw gastvrouw Marja Smit verwelkomt u graag als gast.

 

Aanbieding
Wanneer u komt eten krijgt u een
gratis aperitief.

Contact
Eetcafé van Ewijcksluis
van Ewijckspad 1
1761 JN Anna Paulowna


Telefoon: 0223-721500 / 06-29076955
E-mail:
pension.e@hotmail.com
Website: www.ewijcksluis.nl
Volg Hotel Pension Eetcafé van Ewijcksluis ook op Facebook en Twitter.