RECREATIEPARK DE LUCHT

Recreatiepark De Lucht is een prachtig vakantiepark in een natuurrijke omgeving, uniek gelegen tussen Nationaal park Utrechtse Heuvelrug en Nationaal park de Hoge Veluwe aan de Grebbelinie.

Op het gezellige vakantiepark komt u helemaal tot rust en geniet u van uw vrije tijd. Of u nu kiest voor kort of langer verblijf, met z’n tweeën, als gezin, als familie of in groepsverband, vervelen zult u zich zeker niet.
U kunt op het park
kamperen, chalets/stacaravans huren en gebruik maken van uw eigen -sta- caravan of camper op huurplaatsen.

Het kampeerveld De Hoef ligt vlak bij de ingang van het park. Als u uw tent, caravan of camper neerzet op dit kampeerveld, dan staat u in de buurt van de horeca en de centrale speeltuin. Alle plekken zijn voorzien van privé sanitair met kraan, elektra en centraal antenne systeem. De kampeervelden van de Fliert liggen op een wat rustiger plaats van het park. De plaatsen zijn voorzien van elektra, centraal antenne systeem en watertappunten. Ook is een gebouw met sanitaire voorzieningen aanwezig voor gezamenlijk gebruik.

 Wanneer u graag wilt kamperen maar geen eigen tent heeft kunt u een compleet ingerichte 
luxe Villatent Sanitair XL tent huren. U geniet dan van het echte  kampeergevoel met het comfort van thuis.
Op het park zijn ook verschillende compleet ingerichte chalets te huur. De sfeer van het verblijf op een recreatiepark met de luxe en comfort dat u gewent bent.

Huisdieren zijn toegestaan, mits aangelijnd en maximaal 2 per plaats.

Op het park is een campingwinkel voor de -kleine- dagelijkse boodschappen. Tevens zijn er een binnen/buiten zwembad, een visvijver, een dierenweide en verspreid fitnesstoestellen en diverse -speel- faciliteiten voor kinderen. Naast een cafetaria is er de Gasterij waar u zich culinair kunt laten verwennen.

Ontdek cultuur, natuur, actieve uitjes en meer in de omgeving van Recreatiepark De Lucht. Of u nu op zoek bent naar een museum, een attractiepark of een leuke fietsroute, hier vindt u het allemaal.

Recreatiepark De Lucht wil haar gasten graag een persoonlijke, warme en familiaire sfeer bieden en naast ontspanning ook wat inspanning.

Aanbieding

Klik op onderstaande button voor boeken, de tarieven en actuele
arrangementen.


Contact
Recreatiepark de Lucht
Barneveldsestraat 49
3927 CB Renswoude

Telefoon: 0342-412877
E-mail:
info@delucht.com
Website:
https://delucht.com
Volg Recreatiepark de Lucht ook op
Facebook, Twitter en Instagram.Sfeer impressie park (klik hier voor meer beeldmateriaal).