HAANTJES VAKANTIEPARK

Centraal gelegen op het mooie vakantie Waddeneiland Terschelling, aan de bosrand bij het landelijke dorp Formerum, vindt u het kindvriendelijke Vakantiepark Haantjes, dé ideale plek om er even lekker tussenuit te gaan voor een weekend, midweek of een vakantie. Met z'n tweeën, gezin of familie.

Het ruim opgezette park, met een breed
assortiment van zo'n 45 vrijstaande verschillende types compleet ingerichte bungalows en chalets, biedt een mooi vertrekpunt om Terschelling in alle windrichtingen te verkennen.

Alle compleet ingerichte accommodaties hebben een keuken, een combi-magnetron/oven, een koffiezetapparaat, een waterkoker, een koelkast, een flatscreen TV en gratis WiFi. In een aantal type accommodaties is tevens een vaatwasser aanwezig. U vindt ook bij elke accommodatie een terras met een zithoek en bij sommige accommodaties is een buiten-jacuzzi.

Er is gratis parkeergelegenheid bij het park. Bedlinnen, handdoeken en faciliteiten voor de kinderen zijn te huur. In het toiletgebouw achter de receptie staan een wasmachine en een droger waarvoor u muntjes kunt u kopen bij de receptie. Voor de -klein- kinderen is er een grote speelweide. Ook zijn er speelvelden voor volleybal, tafeltennis, basketbal, voetbal en vliegeren. Honden zijn in overleg toegestaan.

De omgeving van het park is een geweldige fiets bestemming. Bij de receptie kunt u fietsen huren. En ook wandelaars komen zeker aan hun trekken met ruim 200 kilometer aan onverharde wandelpaden.
Op Terschelling is meer dan genoeg te zien en te beleven. Zo is Formerum geboorteplaats van misschien wel de bekendste Terschellinger, Willem Barentsz, en zijn enkele van de verspreid liggende boerderijen de oudste van Terschelling. Het dorp kent een rijke geschiedenis. In de middeleeuwen was Formerum het grootste dorp op Terschelling en stond beter bekend als Viveporten, Vijfpoort. Nu is er nog een kroeg met de naam Vijfpoort. 
Terschelling bestaat voor 80 procent uit natuur. Geen van de Waddeneilanden is zo gevarieerd als Terschelling. Tussen beide zeeën liggen bossen, strand, duinvalleien en kwelders, polders en heide. Dus ook voor natuurliefhebbers is Terschelling een aanrader.
En vergeet vooral niet dat de vlakke en brede stranden van Terschelling tot de mooiste van Nederland behoren.

Genoeg redenen dus om Terschelling te bezoeken. Daarom graag van harte welkom in Haantjes Vakantiepark.

Aanbieding
Korting
20% bij huur van minimaal een week (m.u.v. de schoolvakanties, de Oerolperiode, evenementen of tijdens feestdagen). Bij 55+ korting dient de accommodatie uitsluitend bewoond te worden door 55-plussers. Deze korting geldt niet in combinatie met andere kortingen en acties.

Diverse overige aanbiedingen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Haantjes Vakantiepark
Koksbosweg 4
8894 KK Formerum


Telefoon: 0562-448883 (dagelijks bereikbaar van 9:00 uur tot 17:30 uur).
E-mail:
info@haantjes.nl
Website: www.haantjes.nl
Volg Haantjes Vakantiepark ook op Facebook, Twitter en Instagram.


Sfeer impressie Haantjes Vakantiepark.