PARK DE EGELSHOEK

Aan de rand van het Groene Hart, een omgeving waar b
ossen en heidevelden worden afgewisseld door moerasontginningen en boomgaarden, vindt u het rustig gelegen Bungalowpark ‘De Egelshoek’. Dit gemoedelijke en groene park met een persoonlijke sfeer geven u gelijk een welkom gevoel. U komt hier helemaal tot rust!

Er is een ruime keuze uit diverse volledig en comfortabel ingerichte bungalows zodat u altijd de juiste accommodatie vindt die bij uw wensen aansluit.

Het park is geschikt voor jong en oud. Kinderen zullen zich gelijk thuis voelen door de leuke speeltuin met kinderzwembad en de dierenweide. In de wasserette wordt het draaien van een wasje een fluitje van een cent en voor de boodschappen kunt u terecht in één van de naastgelegen dorpen.

De Utrechtse Heuvelrug leent zich uitstekend voor het maken van mooie wandel- en fietstochten welke u vanuit het park kunt maken. De combinatie van cultuur gelegen binnen een prachtige natuur vraagt om ontdekt te worden.
Maak een wandeling door de bossen, over de heide of maak een fietstocht langs pittoreske dorpjes, ga lekker lunchen aan de Vecht, maak een vaartocht op de Loosdrechtse plassen of ga fietsend naar het beroemde dorp Lage Vuursche bekend om kasteel Drakensteyn.

Bij de receptie kunt u terecht voor informatie over de omgeving en diverse fiets- en wandelroutes.
Voor de gedreven fietser zijn er grotere tochten en voor de ontspannen fietser kleinere tochten.

Door de centrale ligging is het park dé ideale uitvalsbasis voor allerlei leuke uitstapjes. Het treinstation van Hollandsche Rading is op loopafstand, en van daar uit kunt u alle kanten op. Naar Utrecht of bijvoorbeeld Amsterdam, voor een rondvaart over de grachten.

Bungalowpark ‘De Egelshoek’ verwelkomt u graag als gast.
Daarom graag tot ziens!


Aanbieding
Klik voor het type bungalow, de beschikbaarheid, de prijs en eventuele
arrangementen op onderstaande button.


Contact
Egelshoek Park B.V.
Graaf Floris V weg 32
3739 NB  Hollandsche Rading

Telefoon: 035-5773000
E-mail:
info@egelshoek.nl
Website: www.egelshoek.nl
Volg Park de Egelshoek ook op
Facebook en Twitter.


Sfeer impressie park.