HOTEL DE LANGE JAMMER

Het Beste Hotel van Lelystad, driesterren Hotel de Lange Jammer vindt u aan de haven van Lelystad.

 

Het mooie en oude gerestaureerde pand heeft 17 hotelkamers. Al meer dan 20 jaar zorgt de familie Rebel voor een ongedwongen en rustgevende sfeer zodat u volop kunt genieten van uw privacy. Een reden dat er al jaren achterelkaar gasten vaak in het hotel terugkomen.

De lichte, gezellige en netjes ingerichte kamers zijn voorzien van comfortabele bedden en moderne faciliteiten. Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche/bad en toilet, flatscreen tv, koelkast en waterkoker.

Een uitgebreid ontbijt wordt geserveerd in de ontbijtzaal.

Bij het hotel kijkt u vanuit de tuin zo naar de haven waar u in de zomer de prachtige zonsondergang kunt te zien.
Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en gratis WiFi aanwezig.

De naam van het hotel voert terug naar de begintijd van Lelystad. Op het voormalige werkeiland (nu Lelystad-haven) bestonden in de jaren 50 nog geen straatnamen. Daarom werden toen zelf verzonnen -straat- namen opgehangen. De lange doorgaansweg noemde men De Lange Jammer. Een naam die in het oude Lelystad nog altijd voortleeft.

In de omgeving van Lelystad is veel te doen. Naast de natuur is er ook veel aanbod voor activiteiten en shoppen.

U kunt een mooie wandeling of fietstocht maken in het “natuurpark Lelystad” of lekker shoppen in Batavia Stad. Bewonder replica’s van V.O.C. schepen in de “Bataviawerf”. Tevens kunt u een bezoek brengen aan het “Aviodrome” nabij het vliegveld van Lelystad. En met spectaculaire achtbanen, spetterende attracties, spannende shows biedt Walibi Land voor jong en oud een onvergetelijk dagje uit.


Of u nou op zoek bent naar een hotel voor 1 nacht of voor een lager verblijf, wij bieden u de juiste en passende service.

Familie Rebel.

Aanbieding
Kamer vanaf
€ 72,00 per nacht inclusief ontbijt voor één of twee personen.

Contact

Hotel De Lange Jammer
Pioniersstraat 15*
8244PD Lelystad


Telefoon: 0320-260415
Fax: 0320-262019
E-mail:
info@delangejammer.nl
Website: delangejammer.nl/
Volg Hotel De Lange Jammer ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel  en omgeving.