apetito


apetito brengt heerlijke vriesverse maaltijden bij u thuis en biedt u optimale flexibiliteit en vrijheid! U heeft de keuze uit een assortiment dat uit meer dan 130 maaltijden, diverse soepen en desserts bestaat, van de Hollandse keuken tot internationale specialiteiten. Ook voor dieetvormen en speciale voedingsgewoonten, zoals natriumarm, glutenvrij, vegetarisch, en gepureerde voeding (winVitalis) bent u bij apetito aan het juiste adres.

 

De maaltijden worden met verse ingrediënten gekookt door een team van ervaren koks en direct na het koken in zeer korte tijd ingevroren. Zo blijven de natuurlijke smaken, de voedingswaarden en het frisse uiterlijk van de producten optimaal behouden. De maaltijden zijn lange tijd in de vriezer te bewaren, zonder dat de smaak en voedingswaarden verloren gaan. U bestelt de maaltijden per zeven stuks en ze worden één maal per week bij thuis geleverd op een vaste dag en tijd. Bereiden gaat heel eenvoudig in de magnetron of oven.

Prijs en bestellen

 

Via LKGX ontvangt u op iedere maaltijd van apetito 10% korting. U bestelt al maaltijden vanaf € 5,69 per maaltijd. Geeft u bij uw eerste bestelling de code LKGX 1374 aan voor de korting.


U kunt de apetito maaltijden online bestellen in de webshop, telefonisch bij de klantenservice of bij de chauffeur. Voor meer informatie of hulp bij het bestellen belt u gratis naar telefoon: 0800-232975.

Probeeractie

U kunt nu extra voordelig kennismaken met de maaltijdservice aan huis. U bestelt nu het proefpakket met 5 maaltijden voor maar € 19,95. Dat is slechts € 3,99 per maaltijd. De maaltijden worden, zonder verdere verplichtingen, gratis bij u thuisbezorgd.


Meer weten of bestellen? Telefoon: 0800-232975 (gratis)

 

Contact
apetito B.V.
Postbus 136
7590 AC DENEKAMP
 

 

Telefoon: 0800-232975 (gratis)
Website:
www.apetito.nl
Volg apetito ook op Facebook.

Klik op onderstaande logo’s voor de meest recente catalogus.