CAMPING DE GREVELINGEN


Aan het mooie Grevelingenmeer op het Zuid Hollandse Goeree Overflakkee vindt u onderaan de dijk de gezellige familiecamping De Grevelingen.

Er zijn meerdere kampeervelden, omzoomd door hoge struiken.
U bent welkom met de tent, vouwwagen en caravan. De -luxe- staanplaatsen zijn ruim en bieden voldoende privacy.
En reist u met een camper? Dan kun u terecht op het speciale camperveld, waar u ook een handig camperservicestation vindt. Gratis WiFi is beschikbaar.
Honden zijn welkom, mits aangelijnd.

Campinggasten kunnen gebruik maken van schone en nette sanitaire voorzieningen waar ook een wasmachine en droger beschikbaar is.

Op de familiecamping valt er genoeg te beleven voor de kleintjes, bijvoorbeeld in de grote buitenspeeltuin. Hier vind u niet alleen schommels, glijbanen en klimtoestellen, maar ook een klein waterspeelpark. De kinderen mogen ook het terrein verkennen met 
skelters. Er is bovendien een animatieteam aanwezig, dat leuke activiteiten verzorgt voor alle kinderen tot en met zeventien jaar oud.

Doordat Camping De Grevelingen direct aan een meer ligt, beleef u, jong en oud, genoeg waterpret tijdens uw verblijf. Dobber in het frisse water of speel met de -klein- kinderen op het zachte strand. Het is ook mogelijk om te windsurfen en er is een visvijver aanwezig. Alle campinggasten mogen bovendien met korting gebruikmaken van het nabijgelegen zwemparadijs met kleuterbadjes en glijbanen.

Goeree Overflakkee is een prachtig eiland met veel leuke plaatsjes en enorme uitgestrekte natuurgebieden waar u naar hartenlust kunt wandelen en fietsen. Er zijn tal van routes. In formeer hiernaar bij de balie van de camping. Hier kunt u ook informatie krijgen over andere toeristische trekpleisters die een bezoek waard zijn. En voor de natuurfotografen zijn de flamingo’s een begrip

Of u nu komt voor rust of een actieve vakantie in de natuur, we heten u als gast graag van harte welkom!

Klik op onderstaande buttons voor
eventuele arrangementen, tarieven en reservering.


Contact
Camping De Grevelingen
Havenweg 1
3244 LK  Nieuwe Tonge (Battenoord).

Telefoon: 0187-651259
E-mail:
info@degrevelingen.nl
Website:
https://degrevelingen.nl
Volg
Camping De Grevelingen ook op Facebook.


Sfeer impressie camping.