B&B STERNHOF

Overnachten op de Sternhof is heerlijk met de vier ruime hoge kamers, de extra lange bedden (2.10 m) en de huiselijke sfeer.

De oppervlakte per kamer is inclusief eigen badkamer 30 m2. Iedere kamer heeft een eigen badkamer met douche, toilet en wastafel. Verder beschikken de kamers over televisie, vloerverwarming, gratis WiFi en een tafel met stoelen. De bedden zijn opgemaakt en de  handdoeken in de kast met een lekkere douche - shampoo. Alleen nog uw persoonlijke spullen meenemen en alles komt goed.

In twee kamers staan standaard drie bedden met de mogelijkheid tot het bijzetten van een extra bed.
In de andere twee kamers staan twee bedden met veel ruimte en antislip vloeren speciaal voor ouderen of mindervaliden. Ook de douches zijn in deze twee kamers aangepast met veel ruimte, steunmogelijkheden en een douchestoel.
In totaal kunnen er 12 personen overnachten op een bed. Andere mogelijkheden zijn bespreekbaar.

Huisdieren zijn niet toegestaan in het gebouw van de B&B!

U hoeft in deze Bed & Breakfast niet op de kamer te blijven, want er zijn ook andere ruimtes om naar toe te gaan. Zo is er een woonkamer met boeken, spelletjes, luie stoelen en een snookertafel. Ook de eetzaal is huiselijk en wordt o.a. gebruikt voor uw ontbijt. De keuken is volledig ingericht en heeft twee kookgebieden met koelkasten.

Alle algemene ruimtes worden ook door de deelnemers van Sternzorg gebruikt. Dat is door de weeks tussen 9.00-16.00 uur.

U kunt in de eetzaal ontbijten op een van te voren afgesproken tijdstip, meestal tussen 7.30 – 10.00 uur. Wij verzorgen graag uw gezonde ontbijt met vers gebakken broodjes, biologisch dynamisch bruin brood en o.a. zelfgemaakte jam, kaas uit de buurt een eitje en vers sap. Daarbij altijd verse koffie of thee met een kaarsje aan en de krant…  Wat een gezond begin van een dag in veelzijdig Flevoland!
Heeft u geen tijd of moet u heel vroeg weg? Zelf uw ontbijt verzorgen kan dus ook in de keuken of wij zetten het de avond ervoor voor u klaar.

Heeft u nog speciale wensen of vragen? Bel of mail ons. Wij denken graag met u mee en zoeken altijd naar creatieve oplossingen.

Aanbieding
Gratis een rondje over het blotevoetenpad (mei - september) en koffie of thee.

Contact
Sternhof
Recreatieboerderij met zorg
Sternweg 14
3898 LJ Zeewolde

Telefoon: 0320 288222 / 06-10476665
E-mail:
info@sternhof.nl
Website:
www.sternhof.nl
Volg de Sternhof ook op Facebook.


Sfeer impressie B&B.