STA-OP STOEL FRIESLAND

In Nederland worden we gemiddeld steeds ouder en actiever. We willen graag zo lang mogelijk zelfstadig blijven wonen en comfortabel van het leven genieten. Een Sta-op stoel kan hierbij een heel praktische oplossing bieden. Tegenwoordig is er een ruime keuze uit diverse stijlvolle modellen zodat er voor elke persoonlijke situatie een passende oplossing is.

De Sta-op stoelen bij Sta-op stoel Friesland bieden een ergonomisch zo verantwoord mogelijk optimaal zitcomfort en lange levensduur. Daarvoor staan een bijzondere combinatie van perfect werkende techniek, hoogwaardige materiaal en uitstekend Duits vakmanschap garant. Dit samen met een elegant design maken het mogelijk dat Sta-op stoelen er niet langer meer lomp uit zien maar naadloos in uw woonomgeving opgaan.

Alle modellen zijn ook leverbaar zonder de Sta-op functie.

In de vernieuwde showroom geeft Simon de Jong of een van de medewerkers u graag een uitgebreid advies op maat. Vanwege de korte lijnen met de producent zijn vele speciale verzoeken mogelijk. Sta-Op Stoel Friesland is onderdeel van Scootmobiel Friesland.

Sta-Op Stoel Friesland is goed te bereiken dankzij de centrale ligging vlakbij de A-6 tussen Joure en Lemmer. Kom daarom eens langs voor een verdere kennismaking.

Aanbieding
Korting 10% op alle producten.*

* M.u.v. aanbiedingen en afgeprijsde artikelen.

Contact
Sta-Op Stoel Friesland
Tsjûkemarwei 6C
8521 NA Sint Nicolaasga

Telefoon: 0513-419669 of 06-23565843
Mail:
info@scootmobiel.frl
Website: www.staopstoelfriesland.nl
Volg Sta-Op Stoel Friesland ook op Facebook.