HUIS IN DE TUIN mantelzorgwoningen

In Nederland worden we gemiddeld steeds ouder. Toch willen en moeten steeds meer mensen zolang mogelijk zelfstandig blijven wonen. Veel senioren hebben op een bepaald moment een of andere vorm van zorg nodig. Daarom komt mantelzorg steeds vaker voor en wordt dit ook steeds belangrijker. Mantelzorgers zorgen vaak langdurig voor hun hulpbehoevende naaste. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een goede vriend of kennis.

De meeste mantelzorgers kiezen er niet voor om mantelzorg uit te oefenen, maar het overkomt hen. Wel willen steeds meer families minder snel hun ouders of kind in een tehuis plaatsen. Wanneer het mogelijk is, nemen ze bij voorkeur zelf de zorg op zich, ook al heeft dit vaak een grote impact op de directe leefomgeving.

Dé ideale zorgoplossing kan het plaatsen van een mantelzorgwoning in de eigen vertrouwde en veilige woonomgeving zijn! Een mantelzorgwoning van ʿHuis in de Tuinʾ is volledig aanpasbaar aan de persoonlijke (zorg)behoeften en wensen van de toekomstige bewoners. De woningen worden kant en klaar geleverd en voldoen aan hoge kwaliteitsstandaarden.

Ze zijn voorzien van een eigen ingang, woon- en slaapkamer, badkamer, toilet en keuken, zodat zowel de hulpverlener als de bewoner kunnen blijven genieten van de gewenste privacy, terwijl de zorg toch altijd dichtbij is.

Bij ʿHuis in de Tuinʾ wordt samen met u naar een passende en betaalbare oplossing gezocht.

Wij leveren een breed assortiment, van basisuitvoeringen tot bijzonder luxe exemplaren, van zowel mantelzorgwoningen als zorgunits.


En de wet en regelgeving?
Met onze jarenlange ervaring ontzorgen wij u graag bij het doorlopen van alle procedures.

Zorg was nog nooit zo persoonlijk en dichtbij als met een mantelzorgwoning van ʿHuis in de Tuinʾ!

Aanbieding
Bij aankoop van een mantelzorgwoning ontvangt u van ons een
keukencheque ter waarde van

€ 2.500,00 die u kunt besteden bij Velthuizen Keukens te Woudenberg.


Contact

HUIS IN DE TUIN
Harderwijkerweg 26
6732 ER Harskamp


Telefoon: 0800-3399999
E-mail en contactformulier:
info@huisindetuin.nl / contactformulier
Website: huisindetuin.nl
Folder/brochure aanvragen:
brochureBeeldimpressie.