BLIJVEN WONEN MANTELZORGWONINGEN

De participatie samenleving werkt eraan mee om personen die zorg nodig hebben langer op zichzelf te laten wonen. In de praktijk is dit helaas niet altijd haalbaar mede door het steeds minder beschikbaar zijn van geschikte woningen en goede -zorg- faciliteiten

Een mantelzorgwoning kan in veel situaties een goede oplossing bieden.
De hulpbehoevenden wonen bij de mantelzorger op het erf. De mantelzorger is minder reistijd kwijt en de hulpbehoevenden hebben een mooie en ruime woning, voorzien van allerlei gemakken. Op het eigen erf en dichtbij de personen die hen met liefde verzorgen.

Eigenaar en oprichter Tom van de Brug van Blijven wonen zag de problemen bij ouderen in de verzorgingshuizen. Hij dacht dat de verzorgingshuizen door diverse ontwikkelingen niet meer toekomstbestendig zijn. Hij is zich daarom gaan verdiepen in het concept van de mantelzorgwoningen.
Met zijn ervaring in de bouwwereld is Tom van Blijven wonen, samen met een team van enthousiaste vakmensen, mantelzorgwoningen en zorgchalets gaan bouwen waarbij geprobeerd wordt het beste van meerdere werelden bij elkaar te brengen.
Mooie zorgwoningen waar bijna alle denkbare opties mogelijk zijn. Met
uiteindelijk als resultaat een mooie toekomstbestendige woning voor u die zorg nodig heeft.

Missie en drijfveer van Blijven wonen is om hulpbehoevende personen en personen die begeleiding nodig hebben langer zelfstandig te laten wonen. Dit kan worden gerealiseerd door mooie, betaalbare en duurzame woningen te bouwen van een zeer goede kwaliteit. Daarnaast wil Blijven wonen de klant ontzorgen want deze heeft het vaak al druk genoeg met de mantelzorg.

Blijven wonen heeft niet alleen de kennis in huis om mantelzorgwoningen te realiseren maar ook om personen te
adviseren en begeleiden van het aanvragen voor vergunningen tot aan het zorgbed toe.
Dat is
écht ontzorgen.

Wilt u meer informatie?
Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.

Aanbieding
Gratis advies-/vervolggesprek, gratis offerte en gratis aanpassing(en) tekening/plattegrond.

Contact
Blijven wonen
Kerkstraat 11,
3781 GA Voorthuizen

Telefoon: 06-57444026
E-mail:
Info@blijven-wonen.nl
Contactformulier: Klik hier.
Website:
https://blijven-wonen.nl


Van informatie en advies tot realisatie, transport en plaatsing.