JAN JONKMAN DIERENSPECIAALZAAK

Bij Jan Jonkman Dierenspeciaalzaak vindt u alles op het gebied voor de verzorging van uw huisdieren. Daarnaast voeren wij ook een uitstekend assortiment hengelsportartikelen en zijn we sinds jaar en dag gespecialiseerd in aquaria.


Aquaria
Wij durven te stellen dat we het grootste assortiment bakken, vissen en accessoires van het noorden hebben. Voor ieder wat wils, of het nu gaat om lampen, LED verlichting, vissen, voeders, planten, decoratie of onderhoudsmiddelen, bij Jan Jonkman Dierenspeciaalzaak slaagt u bijna altijd.

Wanneer u wilt testen gratis uw aquariumwater.

En kiest u voor een projectmatige aanpak? Ook dan kunt u bij ons terecht. Daarbij hoort zowel inrichting als periodiek onderhoud. Interesse? Wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u.

Hengelsport
Of u nu liefhebber bent van roofvissen, zeevissen, vliegvissen of welke tak van hengelsport maar ook; bij ons vindt u wat u zoekt.
En mocht een keer iets niet op voorraad zijn dan kunnen we altijd razendsnel bestellen en leveren, dankzij onze uitstekende relatie met leveranciers en groothandels.

Wij hebben een ruim assortiment van diverse -A- merken.

Huisdieren
Bij ons vindt u een ruim assortiment aan voeding. Het is belangrijk om de voeding af te stemmen op de leeftijd en  gezondheid van uw dier.
Tevens vind u bij ons een brede sortering middelen ter bestrijding van wormen,vlooien en teken, voor een zeer scherpe prijs.
Ook hebben wij een grote voorraad aan speel- en kauwartikelen.
Kom naar onze winkel voor goed en kundig advies.

Aanbieding
10% korting* op vertoon van LKGX voucher.

* Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen
* Acties uitgesloten

Contact
Jan Jonkman Dierenspeciaalzaak
Molenend zz 15
9203 ZW Drachten

Telefoon: 0512-512708
Website: www.dszjanjonkman.nl
Webshop: www.allesvooruwaquarium.nl
Volg Dierenspeciaalzaak Jan Jonkman ook op Facebook


Jan Jonkman Dierenspeciaalzaak is leverancier van o.a.: