SMART CHALETBOUW BV

Bent u op zoek naar een chalet voor recreatieve doeleinden?
Kom dan eens langs bij Smart Chaletbouw, want bij Smart Chaletbouw hanteert men geen basismodel of ook wel gezegd een standaardmodel. Bij Smart Chaletbouw is alles mogelijk, een recht model, een L- model of een dubbelchalet met verdieping. De mogelijkheden zijn groot en ook de buitenkant van uw chalet is naar keuze af te werken.

De chalets worden op maat gebouwd naar de wensen van de klant, waarbij niets te gek is. Natuurlijk is het van belang wat de mogelijkheden op uw (toekomstig) perceel of chaletpark zijn, maar voor alle opties en wensen biedt Smart Chaletbouw de juiste en hoogwaardige oplossing.

Bij Smart Chaletbouw wordt uitsluitend gewerkt met de meest duurzame en milieubewuste materialen. Denk bijvoorbeeld aan volkern kunststof, wat voor extra isolatie zorgt. Volkern kunststof is ook dankzij zijn houtnerfstructuren afwerking bijna niet te onderscheiden van echt hout, maar dan wel onderhoudsvrij. Natuurlijk zijn ook andere materialen mogelijk. De kozijnen worden door Smart Chaletbouw uitgevoerd in kunststof. Dit betekent weinig onderhoud en schilderwerk en dat is waar het allemaal om draait.

Want vrij zijn betekent dan ook echt vrij zijn!

En wilt u wat extra ruimte? Er zijn mogelijkheden om een schuurtje of eventuele bijgebouwen in dezelfde kleuren en materialen uit te laten voeren, hierdoor is alles op elkaar afgestemd en kunt u jarenlang genieten van uw chalet.

Dus bent u op zoek naar een bedrijf dat een recreatiechalet op maat kan maken? Maak dan een afspraak voor een informatie/adviesgesprek via onderstaande contactgegevens.

Aanbieding
Klik op onderstaande button voor het maken van een gratis en vrijblijvend adviesgesprek.


Contact
Smart Chaletbouw bv
De Rietlanden 6
9828 PX Oostwold (Groningen)


Telefoon: 06-29032139
E-mail:
info@smartchaletbouw.nl
Website:
www.smartchaletbouw.nl
Volg Smart Chaletbouw bv ook op Facebook.