AGORIA RECREATIEVE WOONVOORZIENINGEN

Wilt u graag een recreatiewoning of is bijvoorbeeld uw stacaravan of chalet aan vervanging toe?

Agoria Woonontwikkeling is gespecialiseerd in het leveren van betaalbare en duurzame kwaliteitsgerichte woonvoorzieningen. U kunt bij ons terecht voor onder andere verplaatsbare recreatiewoningen/chalets. Zelfs een recreatie-waterwoning behoort tot de mogelijkheden.

 
Bij duurzaam wonen gaat het niet alleen om energiebesparing en om een gezond milieu, maar het gaat ook om het materiaalgebruik. De materialen voor onze woonvoorzieningen zijn daarom zorgvuldig uitgezocht en creëren hierdoor een zo duurzaam mogelijke woonsituatie.

 

Wij zijn er van overtuigd dat duurzaam wonen comfortabel is en dit daarom direct een prettige leefomgeving voor u oplevert. Door hoge isolatiewaardes na te streven, zijn onze woonvoorzieningen zeer energiezuinig (energielabel A). Daarbij komt ook nog dat wij zoveel mogelijk rekening houden met uw persoonlijke -woon- wensen.

Doordat onze woningen voorzien zijn van een hoge isolatiewaarde in combinatie met biologische en ecologische materialen, creëren wij een gezonde leefomgeving voor de bewoner(s) en houden rekening met toekomstige generaties.

Een recreatieve woonvoorziening van Agoria betekent dus optimaal genieten van uw vrije tijd op de plek die u wenst of het nu een camping, park of ligplaats betreft.

De plaatsing is vaak eenvoudig en snel realiseerbaar.
Nog een belangrijk voordeel is de eventuele restwaarde wanneer u de recreatiewoning (waterwoning) niet meer gebruikt. Zo kan de woning worden doorverkocht of kan er een andere bestemming aan worden gegeven. Het eenvoudig herplaatsen en vervoeren biedt veel mogelijkheden.

Indien vergunningen vereist zijn, kunnen wij deze ook voor u verzorgen. Dit geldt eventueel ook voor het transport en de plaatsing.

Een goede prijs-kwaliteitverhouding (richtprijs € 1.250 per , met uitzondering van de waterwoning/villa) is ons handelsmerk, waarbij kwaliteit belangrijker is dan de prijs.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden en voordelen?
Neem dan contact op via onderstaande contactgegevens.
Agoria Woonontwikkeling levert en plaatst in heel Nederland.

Aanbieding
Korting 25%
op bouwtekening.

Contact
Agoria Woonontwikkeling
Verlaatsterweg 10
9873 PA Gerkesklooster

Telefoon: 0512-351114 / 06-55336839
E-mail:
info@agoria.nl
Website:
www.agoria.nl
Afspraak maken klik hier. 
Volg Agoria Woonontwikkeling ook op Facebook.


Zie hieronder voor enkele opties.

Kijk voor nog meer mogelijkheden en innovaties op de pagina van Solution 1400.