RESORT MAASTRICHT

Dormio Resort Maastricht is het meest luxueuze vakantiepark van Limburg, bovenop de Dousberg, net iets buiten het levendige centrum van Maastricht.

De rookvrije woningen zijn geschikt voor 2 t/m 20 personen. Alle woningen zijn minimaal uitgerust met tenminste één flatscreen TV, gratis WiFi, luxe keuken, één luxe badkamer, een riante zithoek en een eigen terras met tuinset.

Onze ‘luxe’ woningen hebben een badkamer met bubbelbad en sauna.
Onze ‘Wellness’ woningen zijn voorzien van een sfeervolle houtkachel in de woonkamer en een riant terras met jacuzzi, buitendouche, sauna en barbecue.
Onze ‘Kids’ woningen zijn volledig ingericht op (jonge) kinderen. Er is minimaal 1 slaapkamer ingericht als kinderkamer met speelgoed en accessoires. Deze woningen hebben ook aanvullend inventaris zoals een step, spelcomputer en bolderkar. Ook is er in deze woningen gedacht aan de veiligheid van uw kinderen met kindersloten op de kastjes, kindvriendelijke stopcontacten en traphekjes.

Op het resort zijn 2 restaurants en meerdere speeltuinen.

Dormio Resort Maastricht ligt aan de rand van België, op de groene Limburgse heuvel de Dousberg naast één van de mooiste golfbanen van Nederland. Het bruisende centrum van Maastricht met het Vrijthof ligt op slechts is op 10 minuten fietsen van uw vakantiewoning.
Maastricht staat bol van de -historische- bezienswaardigheden zoals bijvoorbeeld de Maastrichte -Underground-. Aan de oostkant van Maastricht liggen de toeristische plaatsen Gulpen en Valkenburg.

De omgeving van Maastricht is voor wandelaars en fietsers misschien wel de mooiste van Nederland. Het glooiende landschap en de groene heuvels van Limburg vormen het decor van een heerlijke dag in de mooie natuur. Er zijn talloze routes, voor de recreatieve bezoeker en voor de geoefende sporter.

Maastricht en Zuid-Limburg: een prachtig stukje buitenlands vakantiegevoel in Nederland.


Boeken/reserveren arrangementen kan via onderstaande button. Bij het boeken/reserveren de code LKGXDORMIO gebruiken. 


Contact
Dormio Holidays
Velperweg 13
6824 BC Arnhem

Dormio Holidays
Postbus 257
 6800 AG Arnhem

Telefoon: 026-3537725
Email:
booking@dormioholidays.nl
Website:
 www.dormio.nl/vakantie/resorts/maastricht
Volg Dormio ook op Facebook en Twitter.


Resort Maastricht in Beeld.