RESORT BERCK SUR MER

Dormio Resort Berck sur Mer (Noord Frankrijk) ligt op slechts 900 meter van het strand en de gezellige boulevard.

De woningen in het resort zijn geschikt voor maximaal 6 personen en voorzien van moderne volledig ingerichte keukens, meubilair met mediterraans karakter, flatscreen TV, eigen terras en gratis WiFi.

Het ressort ligt aan de prachtige Franse Opaalkust waar twee zeeën, de Noordzee en het Kanaal, elkaar ontmoeten. Dit zorgt voor een zonnig, maar niet te heet klimaat wat een ultiem strandgevoel geeft.

Ziet u het al voor zich? Prachtige duinlandschappen, eeuwenoude bossen, eindeloze stranden, traditionele landbouw in het achterland en pittoreske dorpjes. Dat is de Opaalkust. Een ideaal startpunt voor een dagje Frans genieten. De perfecte uitvalsbasis voor strandplezier, vissen, vliegeren, golfsport, lange duinwandelingen, mountainbiken en paardrijden!

Het ressort ligt op slechts 13 km afstand van de mondaine badplaats Le Touquet. Verder naar het Noorden ligt Boulogne-sur-Mer, de eerste grote vissershaven van Frankrijk. En dat is nog steeds te merken. In de gezellige oude stad vindt u de pure smaken in uitstekende visrestaurants. 

U zult zich geen moment vervelen tijdens uw verblijf in Dormio Resort Berck sur Mer.

 

Aanbieding

Boeken/reserveren arrangementen kan via onderstaande button. Bij het boeken/reserveren de code LKGXDORMIO gebruiken.

 


Contact
Dormio Holidays
Velperweg 13
6824 BC Arnhem

Dormio Holidays
Postbus 257
 6800 AG Arnhem

Telefoon: 026-3537725
Email:
booking@dormioholidays.nl
Website:
www.dormio.nl/vakantie/resorts/berck-sur-mer
Volg Dormio ook op Facebook en Twitter.


Berck in sur Mer Beeld.