RECREATIEPARK SLOT CRANENDONCK

Kamperen in een natuurrijke omgeving met die typische bourgondische gemoedelijkheid die Brabant zo kenmerkt. Dat is Recreatiepark Slot Cranendonck in een notendop. Het is een middelgrote 4 sterren camping in Soerendonk midden in de Noord-Brabantse Kempen.

 

De staanplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans, vouwwagens of campers. Omringd door veel groen op mooie open grasvelden. Iedere staanplaats is standaard voorzien van een eigen aansluitpunt voor elektra met 6 ampère, watertappunt, waterafvoer, CAI-aansluiting voor kabeltelevisie en Wi-Fi met gratis 250 MB starttegoed. Meer MB’s kunt u bijkopen.
Het pronkstuk zijn de toeristische staanplaatsen aan de ruim halve hectare grote visvijver. Kamperen op slechts een paar passen van uw visstekje vandaan. En als de zon langzaam ondergaat neemt het kamperen zelf idyllische vormen aan.

 

Het is een plek waar u komt voor de rust en de vrije natuur. Voor een weekend of vakantie.


Het park beschikt over uitgebreide faciliteiten om uw vakantie zorgeloos te laten verlopen. Zowel voor jong en oud is er van alles te beleven. Terwijl u geniet van een welverdiend trappistenbiertje of andere verfrissing op het zonnige terras of een hengel uitwerpt in de visvijver, kunnen uw (klein) kinderen hun energie de vrije loop laten in een van de speeltuinen of spetteren in het binnen- of buitenzwembad of eventueel meedoen aan de vele animatieactiviteiten. Sportievelingen kunnen zich naar hartenlust uitleven op het pannaveld, basketbalveld, volleybalveld of de tafeltennistafels. Voor de oudere jeugd is er een jeugdhonk met gratis Wi-Fi.

En ook buiten de camping valt er genoeg te beleven! Zo fietst of wandelt u vanuit het naastgelegen bos zo de Brabantse Kempen, de Peel of de Groote Heide in. Of bezoek een van de vele historische plaatsjes in Noord-Brabant, Limburg en het aangrenzende België.

En met de vele attractieparken, zoals Toverland, Efteling, Safaripark de Beekse Bergen of Plopsaland Indoor, om de hoek zullen uw (klein) kinderen zich niet snel vervelen.

Recreatiepark Slot Cranendonck is dus dé ideale uitvalsbasis voor een heerlijk weekend of vakantie, precies zoals u dat wilt. 


Aanbieding
Klik op onderstaande button voor meer informatie over de actuele
parkarrangementen, beschikbaarheid en boeking.


Contact
Recreatiepark Slot Cranendonck
Strijperdijk 9
6027 RD Soerendonk

Telefoon: 0495-591652
E-mail:   
info@slotcranendonck.nl
Website:
www.slotcranendonck.nl
Volg Recreatiepark Slot Cranendonck ook op Facebook en TwitterRecreatiepark Slot Cranendonck in Beeld.