Do-Care

Do-Care is dé kappersgroothandel van Nederland. Vanuit onze locatie in Noord Nederland bedienen wij kapperszaken en ook particulieren in heel Nederland. U kunt bij ons veilig online bestellen maar u kunt uw producten ook persoonlijk afhalen of af laten halen. Met meer dan 10.000 producten vindt u bij ons alles wat u zoekt. Een ruime keuze in veel bekende merken welke meestal uit voorraad leverbaar zijn! Daarnaast kennen wij als enige in Nederland gratis verzending bij bestellingen van meer dan EUR 25,00! Bestellen kan eenvoudig via de
website.

Naast de vele producten en accessoires vindt u bij ons ook complete inrichtingen voor salons. In onze showroom krijgt van een goede indruk van hoe uw salon eruit kan zien. En levering is meestal mogelijk op zeer korte termijn. Ook producten voor manicure, pedicure en voor schoonheidsspecialistes zijn bij ons verkrijgbaar. Dus een bezoekje aan ons bedrijf is zeker de moeite waard en de koffie of thee staat altijd klaar.

Ook beschikken wij over een eigen educatieruimte voor diverse trainingen zoals bijvoorbeeld: productkennis, visagie, BHV en diverse andere trainingen.

En wilt u geknipt worden? Ook dat kan. Maar maak wel even een afspraak. We zijn open van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 18.00 uur. Kom eens langs of kijk eens op de website.

Wij verwelkomen u graag. Misschien tot gauw!

Aanbieding
Bij aankoop krijgt u
gratis één van de volgende producten:


  Metamorphose Color shampoo

  Metamorphose Color conditioner

  Metamorphose Color mask

 

  Metamorphose Rich repair shampoo

  Metamorphose Rich repair conditioner

  Metamorphose Rich repair mask

 

  Metamorphose Men Refresher shampoo

  Metamorphose Men Sparkle snow gel (sterkte 8) 150 ml.

 

  300 ml. Haarlak rood (sterkte 8)

  300 ml. Haarlak wit (sterkte 4)

 

  Curl Ruffle (speciaal voor krullen)

 

  Color styling mousse kleur zilver

Gebruik bij uw bestelling couponcode:
LKGX0015.
De keuze van het product kunt u bij de bestelling aangeven bij -opmerkingen- onder de couponcode.
Bent u ingeschreven bij de Kamer van Koophandel dan ontvangt u daarnaast de gebruikelijke korting van 20% bij uw volgende bestelling(en). Stuur daarvoor uw KvK nummer per mail naar onderstaand mailadres.


Contact

Kapperswinkel Do-Care
Groningerstraat 16
9231CM Surhuisterveen 


Telefoonnummer: 0512-841641
E-mail:
info@do-care.nl
Website: www.do-care.nl
Volg Kapperswinkel Do-Care ook op Facebook.


Do-Care levert producten van o.a.: