MEUBELEN DE JAGER

Al meer dan 80 jaar is Meubelen de Jager een vertrouwd adres in Utrecht en omstreken. De ruime showroom met eigentijdse uitstraling  biedt verrassende, nieuwe, jonge meubelcollecties maar ook design meubelen, meubelen in stoere industriële sfeer, nieuw klassiek of juist landelijk.

Geen standaard meubelen, standaard maten en standaard kleuren want mensen zijn niet standaard en hebben persoonlijke wensen. De collecties bij Meubelen de Jager bestaan daarom voor het grootste deel uit massief houten meubelen wat veel mogelijkheden biedt. U bepaalt zelf de kleur, afwerking en het beslag. Zelfs kleine aanpassingen aan het meubel zijn mogelijk.

Naast de vormgeving en de kleur is de afwerking van een meubel tegenwoordig net zo belangrijk. De laatste jaren zijn er nieuwe afwerkingen ontwikkeld. Een afwerking die veel wordt toegepast is het bewerken van bovenbladen. Bladen van tafels, maar ook van dressoirs. Hierbij kunt u denken aan geschaafd, geborsteld, geschraapt en gezaagd. Deze bewerkingen geven het meubel een eigen karakter.

Ook heeft  Meubelen de Jager een groot assortiment aan banken, relaxfauteuils, sta-op fauteuils, eetkamerstoelen en sfeermakers zoals karpetten, schilderijen, verlichting en woonaccessoires.

Wanneer u dus overweegt om een nieuw meubel, meubilair of accessoires aan te schaffen kom dan eens langs in de showroom van Meubelen de Jager voor een eerlijk advies en buitengewone service.

U vindt Meubelen de Jager in Maarssen bij Utrecht.

Aanbieding
In de outlet vindt u veel scherp geprijsde producten. Klik op onderstaande button voor meer informatie..Contact
Meubelen De Jager
Handelsweg 3
3606 AA Maarssen

Telefoon: 0346-243726
E-mail:
info@meubelendejager.nl
Website: https://meubelendejager.nl/
Volg Meubelen De Jager ook op Facebook.