AGORIA WOONONTWIKKELING

Agoria Woonontwikkeling is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsgerichte verplaatsbare woonvoorzieningen. U kunt bij ons terecht voor onder andere mantelzorg-, en recreatiewoningen, die hoogwaardig en duurzaam gebouwd worden volgens een uniek en divers totaalconcept. Ook een praktijkruimte, waterwoning of -luxe- watervilla behoren tot de mogelijkheden. Zelfs een verplaatsbare garagebox kunnen wij voor u realiseren.

Bij duurzaam wonen gaat het niet alleen om energiebesparing en om een gezond milieu, maar het gaat ook om het materiaalgebruik. De materialen voor onze woonvoorzieningen zijn daarom zorgvuldig uitgezocht en creëren hierdoor een zo duurzaam mogelijke woonsituatie.


Wij zijn er van overtuigd dat duurzaam wonen comfortabel is en dit daarom direct een prettige leefomgeving voor u oplevert. Door hoge isolatiewaardes na te streven, zijn onze woonvoorzieningen zeer energie zuinig (energielabel
A). Daarbij komt ook nog dat wij zoveel mogelijk rekening houden met uw persoonlijke -woon- wensen.

Doordat onze woningen voorzien zijn van een hoge isolatiewaarde in combinatie met biologische en ecologische materialen, creëren wij een gezonde leefomgeving voor de bewoner(s) en houden rekening met toekomstige generaties.

De plaatsing en het optionele verwijderen is snel realiseerbaar, omdat het geen vaste (aan)bouw betreft. Dit kan erg aantrekkelijk zijn wanneer het een tijdelijke woning betreft waar u uw eigen vader/moeder/kind of misschien uzelf kan of wilt laten verzorgen of een recreatiewoning. Tevens kan dit kan grote voordelen opleveren bij het aanvragen van eventuele vergunning(en).

Nog een belangrijk voordeel is de eventuele restwaarde na gebruik. Zo kan aan de woning een andere bestemming worden gegeven of kan de woning worden doorverkocht. Het eenvoudig herplaatsen en vervoeren biedt veel mogelijkheden.

Indien vergunningen vereist zijn, kunnen wij deze ook voor u verzorgen.

Een goede prijs kwaliteitsverhouding
(richtprijs € 1.250 per , met uitzondering van de waterwoning/villa) is ons handelsmerk, waarbij kwaliteit belangrijker is dan prijs. Wij kunnen onze woningen in heel Nederland plaatsen.

Agoria Woonontwikkeling is investeren in de toekomst waarbij rekening wordt gehouden met maatschappelijke ontwikkelingen.


Aanbieding

Korting 25%
op bouwtekening.

Contact
Agoria Woonontwikkeling
Verlaatsterweg 10
9873 PA Gerkesklooster

Telefoon: 0512-351114 / 06-55336839
E-mail:
info@agoria.nl
Website:
www.agoria.nl
Afspraak maken klik hier. 
Volg Agoria Woonontwikkeling ook op Facebook.


Zie hieronder voor enkele opties en realisatie. Tevens kunt u een flyer met verkorte informatie downloaden.

Flyer Agoria woonontwikkeling 2018.pdf
Adobe Acrobat document 473.1 KB

Kijk voor nog meer mogelijkheden en innovaties op de pagina van Solution 1400.