HOTEL DE WIJDE LANDEN

In het karakteristieke Dishoek aan de Zeeuwse kust vindt u het mooi gelegen en sfeervolle familiehotel De Wijde Landen op slecht 100 meter van de duinen en op 3 minuten (500 meter) lopen van het strand.

 

Het hotelcomplex De Wijde Landen bestaat uit drie gebouwen in een tuin van 10.000 vierkante meter. In het hoofdgebouw vindt u de receptie,een lounge met een TV-hoekje, een barretje en een aantal hotelkamers, twee familiekamers met aparte kinderkamer én het restaurant met 100 zitplaatsen. De twee anderen gebouwen zijn de tuinkamers en de comfortkamers/studio's.

 

De 45 lichte en rookvrije kamers zijn voorzien van anti-allergie dekbedden en kussens, een bureau, en hebben een zithoek buiten op het terras. Ze zijn tevens uitgerust met kabel-tv, een thee- en koffiezetapparaat en een koelkast. De comfortkamers/studio's hebben een kitchenette met een magnetron.

 

In het restaurant wordt elke dag een ontbijtbuffet geserveerd. Voor het restaurant vindt u een zonneterras met uitzicht op de duinen. Hier kunt u bij mooi weer uw ontbijt en een drankje gebruiken waarbij u tegelijkertijd geniet van het uitzicht. In het buurtschap Dishoek zijn diverse restaurantjes.

Op het terrein van het hotel zijn voldoende gratis parkeerplaatsen. Ook is gratis WiFi aanwezig. Huisdieren zijn niet toegestaan. 

 

Het buurtschap Dishoek ligt op ongeveer 3 km afstand van het dorp Koudekerke, op 4 km van Vlissingen en op 7 km van Middelburg. U kunt volop genieten van zee, duinen en strand, natuur en cultuur, wandelen,fietsen en watersporten. 

 

Wij heten u daarom van harte welkom aan de prachtige Zeeuwse kust!


Aanbieding
U ontvangt een
gratis welkomstdrankje.

Voor de lopende arrangementen kunt u onderstaande PDF lezen en/of downloaden.

Arrangementen LKGX 2019.pdf
Adobe Acrobat document 23.3 KB
Overige tarieven 2019.pdf
Adobe Acrobat document 412.6 KB


Contact

Hotel De Wijde Landen
Verlengde Dishoekseweg 13
4371 NV Dishoek (Zeeland)


Telefoon: 0118-551275
E-mail:
info@dewijdelanden.nl
Website:
www.dewijdelanden.nl


Sfeer impressie hotel en omgeving.