HOTEL & BRASSERIE ‘OM DE NOORD’


Hotel 'Om de Noord' is het kleinste hotel op de Wadden. Acht sfeervolle kamers, met een persoonlijke twist voorzien van een en eigen badkamer met regendouche en gratis toiletartikelen, maken uw verblijf op Schiermonnikoog nog aangenamer. Goed geoutilleerde kamers, zonder overbodige luxe. U hoeft tijdens het verblijf bij ons nergens meer aan te denken. Wij ontzorgen en leggen u in de watten. 

Het hotel is het gehele jaar open want alle seizoenen hebben immers iets speciaals. Nationaal Park Schiermonnikoog is in alle seizoenen mooi en uniek.

Omdat het hotel slechts over enkele suites beschikt is het ook ideaal voor een familieweekend. Lekker met z’n allen in 1 hotel, comfortabel en knus. Ook voor het houden van brainstormsessies zit u bij Om de Noord goed. Bij ons kan en mag bijna alles maar helaas hebben wij een restrictie: huisdieren en roken zijn niet toegestaan. Alle gasten kunnen gratis gebruik maken van de fitnessruimte in de tuin.


De ondergelegen sfeervolle
Brasserie is de hele dag geopend en biedt zowel binnen als buiten gelegenheid om te genieten van dagverse producten. De keukenbrigade staat dagelijks voor u klaar om u te voorzien van een gezond ontbijt, heerlijke hapjes of een uitgebreid diner. In de zomer is er op het terras voldoende verkoeling door de zilte Noordzee wind. Een flesje goed gekoelde MIP rosé met voortreffelijke hapjes zullen dit aangename gevoel versterken.


Toch nog even werken? Dat kan want uiteraard is er gratis WiFi aanwezig.

Bij de accommodatie en in de omgeving zijn allerlei activiteiten mogelijk, zoals fietsen, wandelen, paardrijden, windsurfen of gewoon lekker uitwaaien. Verwacht op Schiermonnikoog echter geen grootschalig vermaak. Integendeel, het unieke van dit eiland ligt in het ongeschonden karakter, de uitgestrekte natuurpracht en alom geprezen rust, die onder andere in stand wordt gehouden doordat bezoekers hun auto op de vaste wal moeten achterlaten. 

Wij verheugen ons op uw komst. Team Om de Noord.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik hier voor meer informatie.


Contact

Hotel & Brasserie ‘Om de Noord’

Langestreek 68
Schiermonnikoog  

Telefoon: 0519-700200
E-mail: 
info@hotelomdenoord.nl  
Website:
www.hotelomdenoord.nl
Volg Hotel & Brasserie ‘Om de Noord’ ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel Brasserie.