LANDHOTEL 't ELSHUYS

Landhotel 't Elshuys is een rustig familiehotel, landelijk gelegen in Twente, dat bekend staat om haar gemoedelijkheid en waar u nog persoonlijke aandacht krijgt.

Er zijn 28 leuke, schone comfortabel ingerichte kamers met eigen toilet en bad/douche. De balkonkamers hebben, zoals de naam al doet vermoeden een leuk balkon. De tuinkamers zijn op de begane grond, waar u zo de tuin in loopt. De comfort kamers zijn ruim, en uitermate geschikt voor een langer verblijf. Verder zijn er een sauna, fitness apparatuur en is een lift is aanwezig.

 

Ook zijn enkele kamers toegankelijk voor mindervaliden.

In het restaurant bevindt zich in de serre, waar u heerlijk kunt dineren. Bij mooi weer kunt u genieten op het landelijke, sfeervolle buitenterras. Het ontbijt wordt geserveerd in buffetvorm.


Er is voldoende gratis parkeergelegenheid en er is gratis Wifi aanwezig. Tevens is er een oplaadmogelijkheid voor uw elektrische fiets en is er een afgesloten ruimte om uw fiets ’s nachts te kunnen stallen.

Honden zijn welkom in het hotel, ook in de bar. Honden zijn echter niet toestaan bij het ontbijt of in het restaurant omdat andere gasten dit misschien niet prettig vinden.


U logeert op het mooie, stille platteland van Twente waar u volop kunt genieten van natuur en ook van cultuur. Kunststadje Ootmarsum, het pittoreske dorpje Vasse en vele mooie fiets- en wandelroutes liggen op u te wachten. In Ootmarsum bijvoorbeeld, vindt u vele vakwerkhuizen en galerieën met glas-, foto- en schilderkunst. Een deel van het historische Ootmarsum is een beschermd stadsgezicht. In het centrum van Almelo treft u het “geboortehuis” van Bolletje aan. Winkelen kunt u in Enschede en Hengelo of u gaat even over de grens naar Nordhorn.

Graag tot ziens bij Landhotel 't Elshuys.


Aanbieding

Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking


Contact
Landhotel 't Elshuys
Gravendijk 6,
7665 SK Albergen

Telefoon: 0546-442161
E-mail:
info@elshuys.nl
Website:
http://elshuys.nl
Volg Landhotel 't Elshuys ook op
Facebook.


Sfeer impressie Hotel.