HOTEL RESTAURANT DE BRANBANTSE BOERIN

Aan de rand van Geldrop vlakbij de aansluiting van de A67 vindt u
Hotel  Restaurant de Brabantse Boerin. Gezien de ligging een ideale pleisterplaats om een heerlijke fietstocht of wandeling door de aangrenzende bossen en de schitterende Strabrechtse Heide te maken. 

 

Het hotel beschikt over 10 comfortabele kamers waarin u de De Oer Hollandse sfeer kunt beleven. De kamers zijn voorzien van 2 losse boxsprings, badkamer met douche/toilet en gratis toiletartikelen, afgescheiden zithoek, minibar, flatscreen tv, een Puro espresso apparaat en waterkoker voor gratis thee en koffie. Indien gewenst is eventueel extra bed aanwezig. Enkele kamers zijn tevens voorzien van een bureau en airconditioning.

 

's Morgens wordt in het restaurant een ontbijtbuffet geserveerd en ook kan een ontbijtpakket op uw kamer verzorgd worden.

's Avonds kunt u lekker ouderwets genieten van de Oer Hollandse keuken in het knusse Hollandse Huiskamer restaurant of van de lekkerste pannenkoeken zoals u ze nog nooit gegeten heeft. En natuurlijk kunt u hier ook terecht voor de lunch of brunch.

 

Naast de prachtige natuur zijn er ook de steden Eindhoven, Tilburg en 's-Hertogenbosch welke goed bereikbaar zijn. Hier kunt u lekker shoppen of genieten van de musea en andere bezienswaardigheden.

De Brabantse Boerin is dus zeker een verblijf waard.

Aanbieding
3-daags Weekend Prijspakker arrangement
50% korting € 44,00 per persoon per arrangement bestaande uit:

een welkomstdrankje
2x overnachten
2x uitgebreid ontbijtbuffet
gratis wandelroute vanuit het hotel
gratis parkeren
gratis WiFi

 

Contact
Hotel Restaurant 'De Brabantse Boerin'
Bogardeind 223
5664 EG Geldrop


Telefoon: 040-2850253
E-mail:
info@debrabantseboerin.nl
Website:
www.brabantseboerin.nl

Volg Hotel Restaurant 'De Brabantse Boerin' ook op Facebook.

 

Sfeer impressie Hotel Restaurant.