HOTEL OOSTERHOUT

In de provincie Noord-Brabant vlakbij diverse bezienswaardigheden en dichtbij de grote steden Breda en Tilburg ligt in het gezellige Oosterhout het vier-sterren Hotel Oosterhout.

Alle Comfort kamers (ongeveer 32m20 van het hotel zijn uitgerust met comfortabele extra lange twinbedden bedden, een eigen badkamer met bad en toilet, kabel-tv, een bureau en gratis WiFi.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd.

Brasserie Mix bestaat uit een brasserie, lounge en bar in een mix van diverse gezellige stijlen; klassiek, retro en modern. Geniet van de MIX-gastronomie en ontspan onder het genot van een drankje. U kunt bij Brasserie Mix terecht voor koffie, lunch, diner en borrel, maar ook een high wine of high tea op maat. Brasserie Mix maakt gebruik van variërende smaken, verse producten en duurzaam vlees. Er wordt gebruik gemaakt van diverse en verrassende smaakvariaties.

Het hotel bevindt zich dicht bij alle winkels en bezienswaardigheden van het centrum. De omgeving van Oosterhout leent zich uitstekend voor wandel- en fietstochten door de talrijke bossen. En natuurlijk zijn er de vele bezienswaardigheden en attracties in de directe omgeving zoals Efteling. Kortom, er valt volop te beleven voor jong en oud.

Daarom graag van harte welkom.

Aanbieding
…..
.

Contact
Hotel Oosterhout
Waterlooplein 50
4901 EN Oosterhout

Telefoon: 016-2452003
E-mail:
…….
Website: …….


Sfeer impressie Hotel.