HOTEL MERLINDE

Hotel Merlinde is een uniek concept omdat haar focus niet alleen ligt bij vrijetijdsgasten maar juist bij zorgbehoevende en revaliderende gasten die -extra- zorg en ondersteuning nodig hebben.
De kracht van Hotel Merlinde is een aangenaam verblijf, juiste zorg, gezonde maaltijden, persoonlijke aandacht en een comfortabele en veilige omgeving welke het herstel versnellen.

Een prettig verblijf begint met een goed ingerichte kamer. Of u nu kiest voor een Economy, Standaard of Deluxe kamer, alle kamers zijn standaard voorzien van comfortabele bedden, een ruime badkamer met föhn en toiletartikelen, comfortabele fauteuils, draadloos internet, een flatscreen televisie, waterkoker, koffie- en theefaciliteiten, minibar en een kluis. De Deluxe kamers en enkele standaard kamers zijn tevens uitgerust met een bad.
Indien nodig kunnen de kamers/bedden naar wens worden aangepast met bijvoorbeeld een bedpapagaai, douchestoel of toiletbeugels waardoor u zo comfortabel mogelijk in uw kamer kunt verblijven.
De zorgkamers zijn tevens voorzien een centraal zorgoproepsysteem, een brede doorgang, een ruime douche en een schuifdeur waardoor de kamers gemakkelijk toegankelijk zijn voor -tijdelijk- minder valide gasten.
Tevens is in het hotel 24 uur per dag een zorgteam aanwezig, zodat zorgbehoevende en revaliderende gasten op ieder moment van de dag de benodigde zorg kunnen krijgen.

Het ontbijt bestaat uit een uitgebreid buffet waarin -kraak- verse broodjes en croissantjes, eitjes, hartig en zoet beleg gepresenteerd worden.
In het aanwezige
restaurant kunt u ook heerlijk en verantwoord lunchen en dineren.

Ook kunt u uzelf laten verwennen door een schoonheidsspecialiste of masseuse. Hierdoor kunt u in Hotel Merlinde volledig ontspannen.

Om ervoor te zorgen dat u zich geheel kunt ontspannen bij Merlinde, beschikt het hotel ook over diverse salons die ieder een karakteristieke uitstraling kennen. Tevens beschikt het hotel over een ontspanningsruimte. De “Wellness” bij Merlinde is voorzien van een bubbelbad, infrarood cabine en een zonnebank. Daarnaast kun u bij mooi weer heerlijk genieten op het mooie terras in de zonnige patio.

Ontspannen, herstellen, revalideren en genieten doet u in Hotel Merlinde.

Aanbieding
Gratis welkomstdrankje.

Contact
Hotel Merlinde

Schorsmolenstraat 6
4811 VP Breda

Telefoon: 076-7513000
Fax: 076-7513004
E-mail:
info@hotelmerlinde.nl
Website: hotelmerlinde.nl of www.zorghotelbreda.nl
Volg Hotel Merlinde ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel.