DE LAKEI RESTAURANT HOTEL

Welkom de Lakei, het gezelligste Restaurant Hotel in Brabant voor iedereen, op nog geen vijf minuten lopen van Efteling en dichtbij het centrum van Kaatsheuvel. Echtparen jong en oud met kinderen en/of kleinkinderen tot complete families, allemaal voelen ze zich hier op hun plek. De ervaring leert dat iedereen graag terugkomt na een -verwenverblijf- bij De Lakei.

 

Het hotel beschikt over comfortabele 1-, 2-, 3-, 4-, 5- en 6-persoons kamers. Allemaal gezellig en sfeervol ingericht en voorzien van een badkamer met douche en toilet, een haardroger, gratis toiletartikelen en een bureau. 

 

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd in het aangrenzend restaurant/ontbijtzaal. Koffie, thee, een gekookt eitje, er ontbreek niets!

 

De gezellige bar met de sfeervolle lounge zijn geschikt om te genieten van een lekkere cocktail, een goed glas wijn of een kop verse koffie/thee. Het zonnige terras met uitzicht op Efteling is een heerlijke plek om even uit te rusten met een hapje en een drankje of een zomerse lunch.

Verder is er voldoende gratis parkeergelegenheid en  gratis WiFi aanwezig. Ook is er de mogelijkheid om (elektrische) fietsen te huren.

Binnen de verre omtrek van Kaatsheuvel is de Lakei hét restaurant waar u heerlijk kunt dineren voor prijzen die dit goed mogelijk maken. Zeker voor herhaling vatbaar!

 

Niet alleen Efteling is goed te voet te bereiken maar ook de winkels van Kaatsheuvel. U kunt zelfs vanuit het hotel een heerlijke boswandeling maken in de Loonse en Drunense Duinen.
Hotel de Lakei is een hotel waar u graag meerdere dagen vertoeft of u nu als bezoeker voor Efteling komt, als liefhebber van de natuur of van een stedentrip.

 

Marco en Sandra van Corstanje hopen u daarom snel te mogen verwelkomen in hun sfeervolle hotel of als gast in het restaurant.


Aanbieding
Korting 10% in het restaurant.

Contact
De Lakei Restaurant Hotel
van Heeswijkstraat 1
5171 KJ te Kaatsheuvel

Telefoon: 0416–282112
E-mail:
info@delakeikaatsheuvel.nl
Website:
www.delakeikaatsheuvel.nl
Volg De Lakei Restaurant Hotel ook op Facebook en Twitter.