HOTEL RESTAURANT OP DE BEEK

Het gastvrije familie Hotel Restaurant Op De Beek is rustig gelegen onderaan een eigen boomgaard in het Pittoreske dorpje Schin op Geul. Hier kunt u nog genieten van weldadige rust en ruimte, van een welgevulde dis en een sfeervolle accommodatie.

Het hotel beschikt over comfortabele twee, drie en vierpersoonskamers welk compleet zijn ingericht met een eigen badkamer met douche/bad en toilet, een zitje en schrijftafel, TV, wekkerradio en telefoon.

's Morgens wordt een uitgebreid ontbijt geserveerd.
U kunt in het sfeervolle
restaurant met open haard en een gezellige lounge voor bijna alles terecht van een lekkere kop koffie/thee met een stuk Limburgse vlaai op een van de terrassen in de lommerrijke tuin, een Bourgondisch 3 of 4 gangen menu tot de a la carte kaart (op vrijdag en zaterdag vanaf 18.00 uur). 

Het hotel en het restaurant zijn rookvrij. Voldoende gratis parkeergelegenheid is aanwezig. Verder beschikt het hotel over een lift en is in de openbare ruimtes gratis WiFi beschikbaar. Ook is de accommodatie goed met openbaar vervoer bereikbaar. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Tijdens uw verblijf in Zuid Limburg zijn er genoeg mogelijkheden om op elk moment van de dag iets te ondernemen, ieder seizoen, voor jong en oud Schin op Geul, een schilderachtig dorp in de Geulvallei, ademt nog een heerlijke rust. Het dorp, met zijn typisch zuidelijke karakter, zijn witte huisjes, zijn Romeinse boerderijen, vele vergezichten en wandelwegen door bossen en velden. En voor de cultuur- en winkelliefhebbers, de steden Maastricht en Aken zijn snel en goed te bereiken.

Eugène & Monique Hounjet en hun team doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam, mogelijk te maken.

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking. 


Contact
Hotel Restaurant Op De Beek
Hoogbeek 12
6305 BH Schin op Geul

E-mail:
info@opdebeek.nl
Website: www.opdebeek.nl


Sfeer impressie Hotel.