HOTEL DE PAASBERG

Ontdek Nationaal Park De Hoge Veluwe, geniet van het levendige Ede of bezoek de Gelderse hoofdstad Arnhem. Maak kennis met Hotel de Paasberg, het hotel waar u zich direct thuis voelt. Zowel in de kamers als in de sfeervolle lounge vindt u alle gemakken en comfort van nu, met de gastvrijheid en persoonlijke aandacht van weleer.

De 27 warme en sfeervolle kamers, 16 ‘comfort’ en 11 ‘basic’, zijn van alle gemakken voorzien. Elke kamer heeft een heerlijk ruim bed, een privé badkamer met douche of bad, tv en gratis WiFi.
Buiten uw kamer kunt u ook lekker ontspannen in de moderne lounge, in de zon op het terras en genieten van een lekker drankje aan de grote bar. Natuurlijk staat het team dag en nacht voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Het uitgebreide ontbijt, bestaande uit verse lokale producten, wordt dagelijks geserveerd vanaf 07:00 uur tot 10:00 uur en in het weekend van 08:00 uur tot 10:30 uur. Een glutenvrij ontbijt is mogelijk op aanvraag.
Op verzoek kunt u extra vroeg ontbijten of kan een picknickmand worden verzorgd.

De gloednieuwe hotelbar is dagelijks voor u geopend tot 01:30 uur. Er worden ook streekbieren geschonken en tevens is een bittergarnituur aan de bar verkrijgbaar.
In de lounge wordt gedurende de hele dag een brede selectie aan alcoholische en non-alcoholische dranken geschonken. Tijdschriften en kranten zijn beschikbaar.
Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en tevens beschikt het hotel over een lift.

Ede en omgeving bieden volop cultuur, historie, natuur, plezier en culinair genot. Jong en oud zullen zich zeker niet vervelen.
Daarom graag van harte welkom!


Aanbieding
Diverse arrangementen/aanbiedingen. Klik op onderstaande button voor meer informatie.

 

Bij direct boeken ontvangt u 5% korting!

Contact
Hotel de Paasberg
Arnhemseweg 20
6711 HA Ede
Nederland

 


Telefoon: 0318-651020

 

Fax: 0318-650565
E-mail: info@hoteldepaasberg.nl

Website: www.hoteldepaasberg.nl
Volg Hotel de Paasberg ook op Facebook en Instagram.


Sfeer impressie Hotel.