HOTEL de GOUDEN KLOK


In het centrum van het sfeervolle Friese kustplaatsje Holwerd vindt u Hotel De Gouden Klok.

Hotel De Gouden Klok is een kleinschalige accommodatie, waardoor veel aandacht aan het verblijf van de gasten kan worden besteed.
De 1- tot 4-persoonskamers zijn eenvoudig maar met zorg ingericht. U kunt kiezen voor een kamer met een eigen of gedeelde badkamer. In het hotel hangt een gezellige en huiselijke sfeer en dat wordt, net als onze service en persoonlijke aandacht, zeer door de gasten gewaardeerd.

En natuurlijk kunt u gebruik maken van draadloos internet.

Tevens bevindt er zich een gezellig eetcafé waar u kunt genieten van de goede Hollandse keuken.
Zo is onze slager is in 2009 uitgeroepen tot beste slager van Nederland en in november 2010 is tevens zijn gehaktbal tot “BESTE van Nederland” bekroond !


Holwerd is een prachtige terpdorp met beschermd dorpsgezicht, gelegen in Noord Friesland, vlakbij het wad en de boot naar Ameland.
De omgeving van Holwerd staat bekend vanwege zijn rust en prachtige natuur. Het is een waterrijk gebied, met veel verschillende watervogels, afgewisseld door een landschap met oude, sfeervolle dorpjes, terpen en dijken. Het waddengebied is in 2009 opgenomen op de wereld erfgoedlijst van Unesco.


Door de unieke ligging is De Gouden Klok een ideale uitvalsbasis voor prachtige wandel-, fiets-, auto-, en wadloop tochten. Ook een dagtocht naar de Waddeneilanden Ameland en Schiermonnikoog behoort tot de mogelijkheden.


Wij heten u daarom graag van harte welkom in ons gastvrije Hotel.


Aanbieding
Korting € 5,00 pp. wanneer u telefonisch boekt of via: www.degoudenklok.nl.

Diverse arrangementen. Klik hier voor meer informatie.

Contact
Hotel De Gouden Klok
Foarstrjitte 6
9151 HE Holwerd

Telefoon: 0519-561552
E-mail: info@degoudenklok.nl
Website: www.degoudenklok.nl