HOTEL DE ORINGER MARKE

Rust, ontspanning, gastvrijheid en gezelligheid is wat u beleeft in De Oringer Marke. Het hotel ligt aan de brink in het dorp Odoorn. Daardoor is De Oringer Marke een ideaal uitgangspunt voor mooie fiets- en wandeltochten door de prachtige natuur van Drenthe. Op slechts zeven kilometer afstand ligt Emmen waar u het nieuwe Wildlands Adventure Zoo vindt. Ook kunt u in de omgeving mountainbiken of golfen.


Hotel De Oringer Marke heeft 33 rookvrije kamers en suites met douche/bad, toilet, flatscreen, telefoon en kluisje. De kamers zijn per lift bereikbaar en de meeste kamers hebben een balkon op het zuiden. Ook is een kamer aanwezig die geschikt is voor mindervaliden. 's Ochtends wordt een uitgebreid ontbijtbuffet geserveerd in de  brasserie.

 

Het gehele is hotel voorzien van draadloos WiFi zodat u gewoon op uw kamer of elders in het hotel op het internet kunt surfen of even uw mail kunt binnenhalen.

 

Verder zijn aanwezig een sauna, voldoende gratis parkeergelegenheid, een fietsenstalling en een oplaadpunt voor uw E-bike.

's Middags kunt u in de brasserie lunchen en 's avonds kunt u heerlijk dineren in het à la carte restaurant. De kaart biedt een uitgebreide keus uit diverse heerlijke gerechten. Nadat u hebt genoten van een heerlijk diner, kunt u eventueel nog gezellig nazitten in de lounge. In de zomer is het gezellige, prachtig gelegen terras geopend voor een drankje, lunch of diner.
Natuurlijk bent u ook welkom voor alleen een kopje koffie/thee met gebak of een borrel met een lekker hapje.

Tevens beschikt De Oringer Marke over zes bowlingbanen en een gezellig factory café. De bowlingbanen hebben een Amerikaanse 'sixties look' met retro loungebanken.

Als gast zult u zich dus zeker niet vervelen.
We heten u daarom graag van harte welkom.

Aanbieding

Diverse arrangementen. Klik hier voor meer informatie..


Contact
De Oringer Marke
Hoofdstraat 9
7873 BB Odoorn


Telefoonnummer: 0591-519000
E-mail:
info@deoringermarke.nl
Website: www.deoringermarke.nl
Volg De Oringer Marke ook op Facebook en Twitter.


Sfeer impressie Hotel.