HET WAPEN VAN AELDEN wordt binnenkort GRAND CAFÉ & HOTEL LIBO

In het idyllische Drentsche dorp Aalden, het dorp waar Vincent van Gogh heeft vertoefd, vindt u hotel ‘Het Wapen van Aelden’.

Het hotel dat is gevestigd in een mooi rietgedekt oud pand, geheel in Saksische stijl, is al vanaf 1920 in gebruik. Er zijn 9 prettig ingerichte tweepersoons kamers (waarvan 2 op de begane grond). Alle kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet, tv, gratis Wi-Fi en radio. Een aantal kamers is ingericht met comfortabele seniorenbedden. Een traplift is aanwezig. De hotelkamers zijn absoluut rookvrij.

‘s Morgens geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet met vers gebakken broodjes, diverse broodsoorten, zoet en hartig beleg, gekookte eieren, koffie, thee, jus d’orange, yoghurt en melk.
Tijdens het ontbijt kijkt u uit over de uitgestrekte landerijen en naar de opkomende zon. Een betere start van de dag kunt u zich niet wensen.

In het sfeervol ingerichte
restaurant worden dagelijks diverse streekgerechten en traditionele Hollandse gerechten geserveerd.

Aan de voorzijde, de levendige Hoofdstraat, bevindt zich een gezellige veranda.
Er zijn voldoende eigen parkeerplaatsen en er is een afgesloten fietsenstalling. Fiets- en wandelroutes zijn er volop en een bushalte is voor de deur. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het 5-sterrendorp Aalden vormt samen met buurdorp Zweeloo nagenoeg één geheel. Aan de zuidkant van Aalden ligt Oud-Aalden, het oude esdorp dat volledig bestaat uit Saksische boerderijen en dat is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. De marke (grens of scheiding) van Aalden wordt gekarakteriseerd door essen, kleine bospercelen en groenlanden langs de Aelder- of Westerstroom.
De bosrijke omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen. Ook zijn er veel bezienswaardigheden en musea in de regio die zeker een bezoek waard zijn. En wilt u een dagje gezellig winkelen dan zijn de steden Emmen, Assen en Hoogeveen goed en snel te bereiken.

Bert en Willie Jansen hopen u graag als gast te mogen ontvangen. Tot ziens!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik hier voor meer informatie (zie aanbiedingen).

Contact
Het Wapen van Aelden

Familie Jansen
Aelderstraat 6
7854 RR Aalden


Telefoon: 0591-371241
Fax: 0591-371479
E-mail: info@drentshotel.nl
Website:
www.drentshotel.nl
Volg Het Wapen van Aelden ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.