GRANDCAFE & HOTEL LIBO 

In het idyllische Drentsche dorp Aalden, het dorp waar Vincent van Gogh heeft vertoefd, vindt u Hotel LiBo

Het hotel dat is gevestigd in een mooi rietgedekt oud pand, geheel in Saksische stijl, is al vanaf 1920 in gebruik. Er zijn 9 prettig ingerichte tweepersoons kamers (waarvan 2 op de begane grond). Alle kamers zijn voorzien van eigen douche en toilet, tv, gratis Wi-Fi en radio. Een aantal kamers is ingericht met comfortabele seniorenbedden en er is een traplift aanwezig.

‘s Morgens geniet u van een uitgebreid ontbijtbuffet in het totaal gerenoveerde grandcafe. Een eigentijds grandcafe vol gezelligheid en sfeer. Tijdens het ontbijt kijkt u uit over de uitgestrekte landerijen en naar de opkomende zon. Een betere start van de dag kunt u zich niet wensen. Het ontbijt is open voor alle gasten. Ook gasten uit de regio komen hier ontbijten, u bent dus nooit alleen! Gezelligheid staat voorop. Let op; het grandcafe serveert geen diner en sluit aan het einde van de middag. Voor de hotelgasten is er in de lobby een minibar waar zij een drankje of een snack kunnen halen. 

Aan de voorzijde van het grandcafe is een gezellige veranda met haard en lekkere fauteuilles met uitzicht op de levendige Hoofdstraat en bij mooi weer geniet u natuurlijk op het mooie grote terras.
Er zijn voldoende eigen parkeerplaatsen en er is een afgesloten fietsenstalling. Fiets- en wandelroutes zijn er volop en een bushalte is voor de deur. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Het 5-sterrendorp Aalden vormt samen met buurdorp Zweeloo nagenoeg één geheel. Aan de zuidkant van Aalden ligt Oud-Aalden, het oude esdorp dat volledig bestaat uit Saksische boerderijen en dat is aangewezen als beschermd dorpsgezicht. De marke (grens of scheiding) van Aalden wordt gekarakteriseerd door essen, kleine bospercelen en groenlanden langs de Aelder- of Westerstroom.
De bosrijke omgeving is ideaal om te wandelen en te fietsen. Maar ook intensievere activiteiten worden in en om het dorp georganiseerd waardoor er voor ieder wat wils aanwezig is. Denk hierbij aan een fatbike route, een escaperoom, wakeboarden, bubble-voetbal of geocachen. Ook zijn er veel bezienswaardigheden en musea in de regio die zeker een bezoek waard zijn. En wilt u een dagje gezellig winkelen dan zijn de steden Emmen, Assen, Hoogeveen en zelfs Groningen (op zondagen leuk!) goed en snel te bereiken.


Tineke en Raymon hopen u graag als gast te mogen ontvangen. Tot ziens!

Aanbieding
Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking. 
De prijzen via rechtstreekse boekingen liggen 10% lager dan via Booking.com. 


Contact
Grandcafe & Hotel LiBo

Aelderstraat 6
7854 RR Aalden

Telefoon: 0591-371241
E-mail: info@drentshotel.nl
Website:
www.grandcafe-libo.nl
Volg Grandcafe & Hotel LiBo ook op Facebook.


Sfeer impressie Hotel en omgeving.