HET RAEDTHUYS


Het Raedthuys is hét adres om heerlijk te lunchen, te dineren of een Vorstelijke Afternoon Tea te gebruiken.

De keuken bereidt internationale gerechten en maakt daarbij gebruik van uitsluitend verse ingrediënten die met respect voor milieu, mens en dier zijn geproduceerd. Het Raedthuys combineert gastvrijheid met culinaire tradities en ambachten. Op de dinerkaart variëren de gerechten van een Tournedos van Thools rund tot verse Zeeuwse Zilte Zaligheden uit de Oosterschelde zoals kreeft, oesters, mosselen en paling die afkomstig zijn van regionale toeleveranciers, boeren en ambachtslieden. In het seizoen wordt ook heerlijk Thools lam geserveerd.

U kunt in Het Raedthuys ook genieten van de lunchkaart met een knipoog naar de tijd van weleer. Naast de kleine kaart, kunt u ook gebruik maken van een warme lunch geserveerd van de á la carte kaart.

En een Afternoon Tea bij Het Raedthuys is pure verwennerij. Laat u in meerdere gangen door de keuken verrassen met allerlei hartige en/of zoete lekkernijen, in combinatie met een brede waaier van allerlei soorten thee.


Na lekker tafelen is het vervolgens genieten van een welverdiende nachtrust. Dit kan in een van de luxueuze hotelkamers of hotelappartementen.


Het Raedthuys is zeven dagen per week geopend voor zowel ontbijt, lunch, afternoon tea en diner

Lekker met een internationaal tintje.

Het Raedthuys staat synoniem voor culinair genieten. De enthousiaste medewerkers staan klaar om u te verwelkomen.

Van tevoren reserveren is gewenst.

Aanbieding
Gratis aperitief.

Contact

Het Raedthuys
Markt 2
4695 CE Sint Maartensdijk

Telefoon: 0166-662626
Fax: 0166-662240
E-mail: info@raedthuystholen.nl
Website:
www.raedthuystholen.nl
Volg Hotel Het Raedthuys ook op Facebook en Twitter.