BISTRO GRAND CAFÉ TANTE SIEN

Bistro Grand Café Tante Sien in Vasse dankt haar naam aan Gesina Johanna Wermelink, zij leefde van 1875 tot 1935. Samen met haar zus runde ze het toenmalige café en hotel. Tante Sien, zoals Gesina in de volksmond werd genoemd, stond voornamelijk bekend om het ‘panekook’n bakk’n’ (pannenkoeken bakken). Tante Sien was het gezicht van het hotel en tot op de dag van vandaag wordt haar naam in ere gehouden. 

Naast de onovertroffen echte, ouderwetse pannenkoek kunt u in de Bistro Grand Café genieten van herkenbare gerechten met een goede prijs kwaliteit verhouding. Of u nu kiest voor de saté óf de vis van de dag, u zult proeven dat de gerechten met liefde voor het ambacht bereid zijn. Lekker genieten in een ongedwongen sfeer.

Ook in glutenvrij en lactosevrij is Tante Sien zeer gastvrij.

 

In het eigentijdse Grand Café is het heerlijk bijkomen na een lange wandeling of fietstocht. De cappuccino met  huisgemaakt gebak is heerlijk. Geniet van een heerlijke lunch op het terras of ontspan met een goed glas wijn bij de open haard.

En heeft u iets te vieren? Tante Sien beschikt over mooie zaalruimtes voor zowel kleine als grotere groepen. Of het nou gaat om een bruiloft of een familiediner, er is altijd een geschikte zaal die past bij u wensen. 

Geniet van de Twentse gastvrijheid, de prachtige natuur en de heerlijke gerechten in deze leuke accommodatie in Vasse.

En wilt u overnachten?
Het aanwezige
hotel beschikt over 15 tweepersoons en 1 éénpersoonskamer. De heerlijke gastenkamers zijn allen voorzien van moderne faciliteiten als gratis WiFi, telefoon, televisie, douche, toilet en een balkon met uitzicht. Tante Sien beschikt ook over een vakantiehuisje voor 4 personen.

 

Ja, …bij Tante Sien is het thuiskomen…

 

Aanbieding

Diverse arrangementen. Klik op onderstaande button voor meer informatie, beschikbaarheid en boeking. 

 

 

Contact
Tante Sien

Denekamperweg 210
7661 RM Vasse Nederland


Telefoon: 0541-680208

E-mail: info@tantesien.nl

Website: www.tantesien.nl
Volg Tante Sien ook op Facebook en Twitter.