RESTAURANT DE GASTHEER

Restaurant de Gastheer bevindt zich in Slothotel Igesz, een prachtig pand met rijke geschiedenis aan het marktplein in het centrum van Schagen waar altijd wel iets gebeurd en waar het goed vertoeven is. 

De liefde voor prachtige producten is groot bij chef Coen Kneppers. Hij is zelfs nauw betrokken bij de fok van Piemontese koeien, het rundvlees dat in het restaurant wordt geserveerd. Hij zet de lekkerste gerechten voor u op tafel, vol passie en met heel veel smaak. Dit alles gecombineerd met goede wijnen en een zeer vriendelijke bediening.

Ook bent u natuurlijk welkom voor een lekker kop koffie /thee met iets lekkers daarbij of een andere verfrissing. Bij mooi weer kunt u hiervan genieten op het sfeervolle terras, direct aan het historische marktplein gelegen.

En wilt u eens slapen in een historisch pand waar al eeuwen lang boeren, burgers en buitenlui hun hoofden te rusten legden. Midden op het marktplein waar nog eens paar de koeien van stal worden gehaald om te worden gekeurd en bekeken.

Dat kan!

Slot
hotel Igesz beschikt over ruim 30 kamers waaronder ook een aantal luxe kamers in het nabijgelegen Slot Schagen. Dit maakt overnachten in een echt Slot voor iedereen mogelijk…

Kortom een bijzonder restaurant en hotel op een historische plek in Noord-Holland waar u graag als gast wordt verwelkomt.

Aanbieding
Geniet met € 8,00 korting van ons door het Noordholland Dagblad met een 9 en “uitmuntend” beoordeelde proeverijmenu. € 29,50 i.p.v. € 37,50 per persoon. Reserveren kan telefonisch via 0224-214824.

 

Contact
Restaurant de Gastheer
Slothotel Igesz
Markt 22
1741 BS Schagen

Telefoon: 0224-214824
Fax: 0224-212086
E-mail:
info@igesz.nl
Website:
www.igesz.nl
Volg Restaurant de Gastheer ook op
Facebook en Twitter.