RESTAURANT HOTEL MERLINDE


Het restaurant van Hotel Merlinde is sfeervol en stijlvol ingericht. De ambiance in samenwerking met het gastvrije team zorgen ervoor dat u optimaal en culinair kunt genieten van dagverse producten en gezonde verantwoorde gerechten.

De chef-kok en zijn team zorgen ervoor dat u niets tekort komt. En heeft u speciale dieetwensen? Geef deze tijdig door zodat de koks ook voor u verrassende en bijzondere gerechten kunnen maken.

 

Het ontbijt bestaat uit een uitgebreid buffet waarin -kraak- verse broodjes en croissantjes, eitjes, hartig en zoet beleg gepresenteerd worden.
Voor de lunch kunt u kiezen voor een buffet of a la carte gerechten. 
Tijdens het diner kunt u kiezen uit verschillende voor- en nagerechten en is er een dagelijks wisselende dagschotel.


De bar nodigt uit om gezellig te genieten van een goed glas wijn of een biertje van de tap onder begeleiding van verschillende bittergarnituren. Komt u met meerdere personen dan is het mogelijk om gebruik te maken van de dinerkamer. Tevens is er een mooie patio/terras aanwezig waar u bij lekker weer ontspannen kunt genieten van een verfrissing. 

Het aanwezige
hotel nodigt zeker uit voor een langer verblijf vooral voor zorgbehoevende en revaliderende gasten die -extra- zorg en ondersteuning nodig hebben. Het unieke concept van het hotel biedt naast de benodigde faciliteiten 24 uur zorg per dag.
En om ervoor te zorgen dat u zich geheel thuis voelt in Hotel Merlinde, beschikt het hotel over diverse salons die ieder een karakteristieke uitstraling kennen. Daarnaast beschikt het hotel over Wellness faciliteiten voor haar gasten.

Hotel en Restaurant Merlinde ontvangen u graag als gast.

Aanbieding
Gratis aperitief.

Contact
Hotel Merlinde

Schorsmolenstraat 6
4811 VP Breda

Telefoon: 076-7513000
Fax: 076-7513004
E-mail:
info@hotelmerlinde.nl
Website:
hotelmerlinde.nl
Volg Hotel Merlinde ook op Facebook.