DE LAKEI RESTAURANT HOTEL

Welkom in de Lakei, het gezelligste Restaurant Hotel in Brabant voor iedereen, op nog geen vijf minuten lopen van Efteling en dichtbij het centrum van Kaatsheuvel. Echtparen jong en oud met kinderen en/of kleinkinderen tot complete families, allemaal voelen ze zich hier op hun plek.

Na een dagje Efteling, wandelen, fietsen of een stedentrip kunt u heerlijk dineren in het sfeervolle à la carte restaurant. De chef-kok gaat creatief in op seizoensgebonden regionale specialiteiten, maar houdt vanzelfsprekend ook rekening met wensen, kinderen en diëten.

 

De uitgebreide diners zijn met zorg samengesteld waardoor het u aan niets zal ontbreken.

Maar ook voor een overheerlijke pannenkoek of een lekkere burger bent u in de Lakei op de juiste plaats en dit alle voor een betaalbare prijs.

De gezellige bar met de sfeervolle lounge zijn geschikt om te genieten van een lekkere cocktail, een goed glas wijn of een kop verse koffie/thee. Het zonnige terras is een heerlijke plek om even uit te rusten met een hapje en een drankje of een zomerse lunch. Vanaf het terras kijkt u zo uit op Efteling.

En wilt u graag langer blijven?
Hotel de Lakei is een hotel waar u graag meerdere dagen vertoeft of u nu als bezoeker voor Efteling komt, als liefhebber van de natuur of van een stedentrip.


Bij de Lakei staan de gasten centraal!

 

Marco en Sandra van Corstanje hopen u daarom snel te mogen verwelkomen als gast in het restaurant of in het sfeervolle hotel.


Aanbieding
Korting 10%.

Contact
De Lakei Restaurant Hotel
van Heeswijkstraat 1
5171 KJ te Kaatsheuvel

Telefoon: 0416–282112
E-mail: info@delakeikaatsheuvel.nl
Website:
www.delakeikaatsheuvel.nl
Volg De Lakei Restaurant Hotel ook op Facebook en Twitter.